(FOTO)

I Kejti Holms bi joj rekla – BRAVO: Jelisaveta Orašanin ultimativnim modnim izdanjem izmamila uzdahe u sportskoj hali

0

Supruga našeg košarkaša svakom novom objavom postavlja nove modne izazove.

foto: Instagram
foto: Instagram

Jelisaveta OrašaninTeodosić je jedna od popularnijih glumica na Instagramu, prate je i oni koji vole njen talenat za glumu, ali i oni kojima nedostaje modna inspiracija, pa uživaju u izdanjima lepe glumice.

 

Ponekad izazovna izdanja iznenade javnost, a Jelisaveta pokaže kako sve ume da nosi sa merom, međutim ovog puta je oduševila jednostavnom kombinacijom stvorenom za svaki dan.

Glumica je prisustvovala utakmici kluba za koji igra naš košarkaš Miloš Teodosić, Virtus iz Bolonje, i tom prilikom fotografisala nekoliko kadrova sa same utakmice, ali i podelila svoj autfit.

 

Jelisaveta je u stilu kraljice ulične mode Kejti Holms odabrala široke farmerke sa modernim prorezima i klasičnu belu majicu koju je uklopila sa modernom varijantom pilotske jakne. Ovakvi modeli su aktuelni već nekoliko godina, ali  ove sezone su apsolutno preplavili modnu scenu.

Tako jednostavano, a opet sa stilom i definitivno pun pogodak za pomenutu priliku. Stil Jelisavete Orašanin je posebna tema modnih časopisa, a ovog puta ga vrlo lako možete iskopirati.

 

 

makonda-tracker