prepisujemo!

To je zajedničko SVIM njenim autfitima: Modni trik Milene Radulović koji menja kompletan utisak

11

Čak i kad je naizgled jednostavno odevena, od odevne kombinacije šarmantne glumice je nemoguće odvratiti pogled. U čemu je njena tajna?

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Jedna od najuspešnijih mladih glumica Milena Radulović juče je u Beogradu primila nagradu "Osvajanje slobode" koju je 21. tradicionalno dodelila Fondacija "Maja Maršićević Tasić".


Velika mi je čast da su nagradu uručile žene s kojima sam odrasla kao uzorima i za koje sam znala kroz svoj život. Biti deo tog društva izgleda kao neki san. Meni je nestvarno da sam to ja sada i da sam tu ― poručila je Milena tom prilikom.


Glumica je za ovu priliku odabrala naizgled jednostavan stajling: farmerke i belu košulju, ali je izgledala vrlo šik i njen izgled je sve samo ne običan!
Milena je, naime, ponela košulju efektnih zvonastih rukava, što je čini vrlo zabavnom varijacijom ovog klasičnog komada, primenjivom za tako formalne prilike. Tu još jedan statement komad ― pink salonke!

 

1 / 8 Foto: Antonio Ahel/ATAImages


Ovo je inače zajednička crta svih Mileninih odevnih kombinacija ― obućom i nekom sitnicom u dekoraciji ili kroju odeće pomera stepen dalje na prvi pogled jednostavne autfite i čini da ne možemo da odvojimo pogled od nje.


Tako se na nedavnoj premijeri svog filma The Superdeep, ruskog trilera koji je privukao mnogo pažnje tamošnje i domaće publike, pojavila u midi haljini krem nijanse koja je ukrašena nizom efektnih volana u prednjem delu! Tom prilikom ponovo se opredelila za oblik zvona na rukavima, doduše nešto decentniji, a ponela je zeleno-zlatne sandale koje su pravo malo remek-delo ženske obuće.

 

1 / 9 Foto: Antonio Ahel/ATAImages


Na beogradskoj premijeri filma "Toma", u kom Milena igra treću ženu slavnog pevača Tome Zdravkovića, glumica je nosila žensko odelo, a izbor je ponovo pao na odeću koja je samo na prvi pogled konvencionalna i već viđena: model koji joj se dopao u potpunosti je ukrašen šljokicama! Tada je nosila otvorene sandale, a zbog dužine pantalona one nisu bile u prvom planu, ali je ovakav izbor svakako još jedan efekat spoj, posebno zahvaljujući crnom laku za nokte.
 

1 / 4 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

 

 

makonda-tracker