inspiriše, zar ne?

Kad se okrenula, svi su uzdahnuli! Kejt Midlton definitivno zna kako da očara Britance — ovog puta ne samo haljinom

0

Veličanstvena kaput-haljina, minđuše princeze Dajane, skupocena torba... Sve je u senci jednog detalja!

foto: EPA-EFE/NEIL HALL
foto: EPA-EFE/NEIL HALL

Pripadnici britanske kraljevske porodice prisustvovali su službi povodom Dana Anzaka, nacionalnog dana sećanja u Australiji i Novom Zelandu, koji se obeležava u čast svima koji su služili u ratovima, sukobima i mirovnim operacijama.


Kao i obično, vojvotkinja od Kembridža Kejt Midlton oduševila je svojim modnim odabirom, što nije ni čudo budući da se proteklih meseci ona oblači otmenije nego ikad, a mnogi spekulišu da poručuje da je spremna za svoju buduću ulogu kraljice.

 

Supruga princa Vilijama pojavila se u još jednoj kaput-haljini A-kroja, i to beloj varijanti do kolena koju potpisuje Alexander McQueen. U pitanju je damska kreacija s neobičnom i širokom kragnom koja ističe vojvotkinjinu vitku figuru i vrlo je prikladna za ovako svečane trenutke.

 

1 / 8 Foto: EPA-EFE/NEIL HALL


Iako obično bira nešto pristupačniji ostatak odevne kombinacije, Kejt je sada pokazala sav raskoš koji sa sobom nosi život u kraljevskoj porodici, pa luksuznu haljinu prati ništa manje prestižna obuća i aksesoari.


Midltonova je belu kaput-haljinu kombinovala sa cipelama modne kuće Gianvito Rossi, jednostavnim salonkama od prevrnute kože, uz koje je ponela clutch torbicu Roxy, dizajnerke Dženi Pekam.


Kada je reč o nakitu, Kejt je ponovo odabrala viseće biserne minđuše koje su nekada pripadale princezi Dajani i njen prepoznatljivi verenički prsten od safira. Ipak, najlepši detalj nesumnjivo je ukras za glavu, koji je ponela kao fascinator — široki rajf od tvida brenda Jane Taylor.

 


Reč je o komadu boje slonovače nazvanom Calypso Halo, čija cena iznosi skoro 1.000 evra, a koji se pozadi spaja jednostavnom i vrlo romantičnom satenskom mašnom crne boje, stvarajući tako upečatljiv kontrast.

 

 

makonda-tracker