kumovala im je olivera katarina

Malo je reći ― PRELEPA: U filmu je glumi Milena Radulović, a ovako je izgledala treća supruga Tome Zdravkovića

5

O životu Tome Zdravkovića ovih meseci se mnogo priča zbog filma Dragana Bjelogrlića, a pogledajte kako je u mladosti izgledala Nada Radanović, možda i najveća ljubav kafanskog boema

foto: Stefan Stojanović
foto: Stefan Stojanović

Ako ste gledali film "Toma", sigurno ste uočili lik lepe Nade, koju je odglumila Milena Radulović. Toma, kog je odglumio Milan Marić, nju upoznaje u filmu na izboru za mis, očarava ga svojim šarmom i ubrzo nakon toga su se venčali. Ipak, njihova priča nije imala srećan kraj i završila se razvodom.

 

 

Ni u pravom životu ovo nije bila ljubav sa srećnim krajem. Za Nadu Radanović sa Cetinja, treću Tominu suprugu, mnogi su govorili da mu je najveća ljubav.

 

Njih dvoje su se venčali na Ostrvu cveća u Crnoj Gori 1972. godine, a kuma im je bila Olivera Katarina. Uprkos ludoj ljubavi i strasti, brak nije opstao. Pričalo se da je Toma bio očajan nakon kraha, a ubrzo nakon toga je otišao u Ameriku.

 

 

Svoju četvrtu suprugu Gordanu upoznao je u Torontu, u Kanadi, a ona je nedavno otkrila da ga nikad nije videla tužnijeg nego kada je umrla Silvana Armenulić, dok je o filmu i Milanu Mariću imala samo reči hvale.

 

Njegova druga supruga bila je prelepa Milica Božić, koja se kasnije udala ponovo, a jedna od njene dve ćerke je iz starog albuma izvadila prelepe fotografije s njihovog venčanja i podelila ih s javnošću, uz opis "Toma i keva kad su se voleli".

 

1 / 8 Foto: Zorana Jevtić


Inače, Toma je imao dvoje dece, sina Aleksandra iz braka sa Gordanom, ali i ćerku Žaklinu iz prvog braka sa Olgicom.

 

 

makonda-tracker