smelo & drsko

Ne trpi grudnjak i nije za svakoga: Toaleta zbog koje su danas svi opsednuti vatrenom Kejt Hadson

0

Haljina koja u prvi plan ističe grudi izbor je američke glumice za posebno veče u Londonu

foto: EPA-EFE/TOLGA AKMEN
foto: EPA-EFE/TOLGA AKMEN

Na Londonskom filmskom festivalu premijerno je juče prikazan film "Stakleni luk", nastavak ostvarenja "Nož u leđa" Rajana Džonsona koji je okupio velika imena holivudskog filma.


Sjajnu ekipu u ovoj misteriji predvodi britanski glumac Danijel Krejg, donedavni Džejms Bond, a društvo mu pred kamerama prave američka glumica Kejt Hadson, Edvard Norton, Džanel Mone, Dejv Batista...

 

Na crvenom tepihu najzapaženija je ovom prilikom bila Kejt Hadson, koja je za poseban trenutak čuvala posebno izdanje – haljinu o kojoj danas piše ceo svet.


Glumica se pojavila u kreaciji koja nosi potpis francuske modne kuće Saint Laurent, a u pitanju je provokativan dvobojni model iz kolekcije za jesen 2022. godine.

 

1 / 5 Foto: EPA-EFE/TOLGA AKMEN

 

Kejt je odabrala poluprovidnu haljinu s tankim bretelama koje se ukrštaju na leđima, a sečena je tako da malo šta prepušta mašti u gornjem delu tela – ima vrlo dubok dekolte, otkriva mnogo kože sa strane i spada u modele u kakve se ne nosi grudnjak.


Ovakva crna haljina košta skoro 8.000 dolara, a Hadsonova je ponela braon-oker varijantu koja pada do poda i preko nje ogrnula raskošnu braon bundu.
Uz tako upečatljiv autfit, Kejt je odabrala sićušne dijamantske minđuše, dok je kosu pustila da pada ravno, a njenom jednostavnom večernjom šminkom dominiraju zemljani tonovi, savršeno uz braon odeću.

 

 

 

makonda-tracker