(FOTO)

Dragulji, kruna i zlato: Severina Vučković na modnoj pisti u izdanju koje bi očaralo i samog cara Dioklecijana

0

Severina Vučković je prošetala u glamuroznom izdanju na splitskoj reviji, a tema čitave kolekcije je bila Dioklecijan i njegove žene.

foto: Instagram
foto: Instagram

Pevačica Severina oprobala se i na modnoj pisti u svom rodnom gradu gde je poznata hrvatska dizajnerka predstavila svoju novu kolekciju posvećenu caru Dioklecijanu. 

 

Splićani su uživali u pustinjskim princezama, kraljici Teuti, amazonkama, nimfama, proročicama i još mnogobrojnim inspirativnim izdanjima manekenki koje su ostavile bez daha zajedno sa Severinom.

 

Severina Vučković
foto: Instagram/printscreen

Severina se predstavila u plavoj kreaciji u stilu rimske carice i sve očarala svojom pojavom. Sam dizajn haljine je poseban, prepliće se sa plavom bojom, delovima boje kože, ali i draguljima, kao i zlatnim detaljima oko vrata. Haljina je dizanirana tako da ističe žensku figuru, a raskošna kruna na glavi je poseban detalj.

Nema sumnje da Severina može da iznese bukvalno svaku kombinaciju koja joj se da. Iako ovo nije nešto u čemu bi nastupala, a svakako nije ni kreacija za svaki dan, pevačica je pokazala kako na najbolji mogući način da dočara jedno prošlo vreme i bar na kratko vrati istoriju i ulepša dane turistima, ali i samim Splićanima.

 

makonda-tracker