LAKO SE KOPIRA

Jesenje savršenstvo sa smelim kombinovanjem boja: Severina ima supermodernu suknju iz koje nećete izlaziti cele sezone

1

Pevačica Severina Vučković nedavno je skrenula pažnju na modnoj reviji u rodnom Splitu, gde je zablistala u čast cara Dioklecijana.

foto: Instagram/printscreen
foto: Instagram/printscreen

Severina Vučković je možda i jedna od najbolje stilizovanih žena na Balkanu. Njene odevne kombinacije uvek privlače pažnju, kako one ekstravagantne za nastupe i specijalne prilike, tako i svedene koje može nositi bilo ko od nas.

 

Pevačica je posetila jednu galeriju i za tu priliku odabrala savršenu jesenju kombinaciju, za koju su svi imali samo reči hvale.

Severina se pojavila u specifičnoj jesenjoj suknji sa prorezom sa strane, dok njen kockasti dezen podseća na jorgane koje sigurno svi imamo. Pevačica ju je uklopila sa belom klasičnom košuljm s puf rukavima preko koje je odenula prsluk u kombinaciji bež i plave nijanse.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Još jedan upečatljiv detalj je odabir obuće. Seve se odlučila za belu boju i model koji oblikom podseća na baletanke, a zapravo su u pitanju jedne od najelegantnijih štikli koje smo dosad videli.

 

Ona je privukla brojne pozitivne komentare na račun svog izgleda i smelog kombinovanja boja, a jedna od poznatih pevačica koja joj je uputila komplimente je bila i Ana Bekuta.

 

Upečatljiva torbica koja se slaže sa prslukom i isfenirana kosa su sasvim dovoljni detalji koji čine da pevačica zablista u savršenom jesenjem izdanju.

 

 

makonda-tracker