lako se kombinuju i izgledaju sjajno

ISPLATI SE kupiti ih: 3 prelepa i praktična modela SUKNJE koje možete nositi I NA +30 I POSLE LETA

1

Kupite jednu od njih danas i izgledaćete fantastično u njima i u januaru!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Suknje su bezbroj puta proveren način da ostavite utisak i da se osećate i udobno i samouvereno i vrlo su zahvalne za kombinovanje, a sada ćemo vam predstaviti modele koje možete nositi cele godine

 

  • Plisirana suknja

 

1 / 4 Foto: Profimedia


Ovaj model postao je svojevrsni modni klasik! Duga ili kratka, jednobojna ili dezenirana, plisirana suknja je pouzdan način da suptilno privučete pažnju i da izgledate elegantno. Najpopulariji su modeli midi dužine i dubokog struka, a mogu se nositi i po danima najveće letnje žege i u zimskim mesecima.

 

Najbolje od svega je što je možete nositi vrlo ležerno...

 

 

... ali i kad vam je do doterivanja!

 

 

  • Suknja s tufnicama

 

1 / 3 Foto: Profimedia


Ako ste savladali naš vodič za nošenje tufnica, vreme je da pazarite suknju ovakvog dezena! Pre nekoliko dana Sara Džesika Parker fotografisana je u očaravajućem krem modelu s krupnim crnim tufnama, dok su nesumnjivo omiljeni su komadi sa sićušnim belim tačkama na navy ili crvenoj pozadini, a za kakav god stil da se odlučite — nećete pogrešiti ni u avgustu ni u januaru.

 


Tufnice se smatraju jednim od "instašik" modnih trikova, jer pružaju vrlo ženstven i otmen izgled, a pružaju odličnu priliku za kombinovanje boja. Jednostavno uparite jednostavnu jednobojnu majicu sa suknjom čije su tufne te nijanse i izgledaćete sjajno!

 

  • Pencil suknja

 

1 / 5 Foto: Skyler2018 / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia


Uglavnom se vezuju za poslovni stil i deo su ženskih business kompleta, ali suknje koje prekrivaju kolena i prate liniju tela odavno su izašle iz ovih okvira. Možete ih nositi i u nešto ležernijim situacijama kao što je izlazak na piće u večernjim satima, ali i kada idete na neko slavlje.


Odlično izgledaju kada se kombinuju "kontrastno" — crna suknja s belom košuljom je klasik! U poslednje vreme sve češće se duboke pencil suknje nose s kratkim topovima tako da je otkriven samo delić stomaka, poznato je da nema greške kada u njih upašete majice i bluze, a najlepše izgledaju ako je gornji deo odeće pripijen uz telo kao one.

 

 

makonda-tracker