šik

Zeleno, damski, VELIČANSTVENO! Haljina kraljica Maksime koja ubrzava puls zaljubljenicama u modu

1

Ako ste ljubiteljka zelene boje, ova neobična haljina će vas oduševiti. Međutim, to kako je naglasila njenu lepotu detaljima je prava umetnost u režiji kraljice Maksime od Holandije

foto: ANP / ddp USA / Profimedia
foto: ANP / ddp USA / Profimedia

Maksima od Holandije boravi ukratkoj poseti Indiji, a čim je sletela oduševila je svojim modnim izborom.


Holandska kraljica će dva dana biti u Indiji u svojstvu specijalne zastupnikce generalnog sekretara Ujedinjenih nacija za inkluzivno finansiranje razvoja, kao i u svojstvu počasne pokroviteljke Globalnog partnerstva za finansijsku inkluziju.


Prvog dana posete Maksima se sastala s ministrom finansija Mirmalom Sitaramanom u Nju Delhiju, a ovom prilikom je još jednom oduševila svojim nepogrešivim modnim stilom.

 

Jedna od omiljenih evropskih plemkinja ponovo je pokazala zbog čega važi i za jednu od najbolje odevenih, a njen izbor bila je upečatljiva toaleta koja nosi potpis modne kuće Altuzarra.

 

Kraljica Maksima, Kraljica Maksima od Holandije
foto: HARISH TYAGI / AFP / Profimedia

Reč je o modelu nazvanom Adikia, izrađenom od glatkog krepa, koji pada u mekim naborima. Haljina ima duge rukave, neobičan okovratnik, a struk je naglašen zahvaljujući tkaninom koja se vezuje u mašnu u predelu stomaka.

 


Asimetrična toaleta izgleda vrlo efektno, kako zbog nesvakidašnjeg dizajna, tako i zbog dezena: u pitanju je tzv. tie-dye print, koji se obično vezuje za stil sedamdesetih. Holandska kraljica odlučila se za model u vrlo svetloj i vrlo tamnoj varijanti zelene boje, koja ostavlja poseban utisak.


Kao i obično, Maksima je posebnu pažnju posvetila sitnicama koje čine jedan autfit posebnim, pa je tako ponela viseće minđuše zelene boje, kao i upečatljiv prsten sa zelenim detaljima.

 

Holandska kraljica se, inače, ranije pojavljivala u ovoj neobičnoj haljini, i to na zvaničnom fotografisanju sa suprugom kraljem Vilemom Aleksanderom.

 

 

 

 

 

makonda-tracker