modna inspiracija

Plissé suknja + veličanstven kaput: Kraljica Maksima demonstrira najlepši (i najhrabriji) način da nosimo burgundi

5

Neumorna supruga holandskog kralja Vilema Aleksandera nastavlja sa svojim kraljevskim aktivnostima i blista u svakoj prilici, a sada je odlučila da svoju ljubav prema najlepšoj nijansi crvene boje podigne na novi nivo

foto:  EPA-EFE/REMKO DE WAAL
foto: EPA-EFE/REMKO DE WAAL

U društvu zamenice premijera i ministarke Karole Šouten, kraljica Maksima od Holandije posetila je u Hagu sportski kampus Zuiderpar, gde je sa zaposlenima i socijalnim radnicima razgovarala o mogućnostima za rešavanje problema mladih sportista sredstvima Fonda za perspektivu mladih.

 

Ovo je bila još jedna prilika kada je holandska kraljica pokazala da poslovni stil može da bude i vrlo zabavan i donekle bajkovit, a svemu je dala i kraljevsku notu neobičnom pelerinom.

 


Maksima je odlučila da od glave do pete ponese svoju omiljenu nijansu crvene boje — burgundi, što nije uobičajeno jer se ona obično kombinuje s braon i maslinastim tonovima. Ipak, holandska kraljica s vremena na vreme odabere potpuno monohromatski tamnocrveni autfit, kojim ostavlja snažan utisak.

 

1 / 3 Foto: EPA-EFE/REMKO DE WAAL


Ključni deo Maksimine odevne varijante sada je bila Valentino pelerina sa izrezima zahvaljujući kojima izgleda kao da nosi plašt, zbog čega njen, inače donekle casual izgled, odiše otmenošću.

 

 

Tome je dodala jednostavnu majicu kratkih rukava i iste nijanse, kao i vrlo elegantnu i pomalo edgy plisiranu kožnu suknju. U pitanju je komad midi dužine sa odsjajem koji može da se kombinuje na bezbroj načina, a holandska kraljica mu je dodala čizme s debelom štiklom modne kuće Gianvito Rossi.

 

Sve je začinila nešto tamnijom burgundi torbicom brenda Wandler, a izgleda još lepše zahvaljujući zlatnim narukvicama i trendi visećim minđušama lila i smaragdnozelene boje.
 

 

makonda-tracker