iskopirajte

2 u 1 modno izdanje u kom ćete biti glavna zvezda: Marijana Mateus spojila praktično i elegantno u savršenu kombinaciju

1

Marijana Mateus je jedna od najstilizovanijih žena na našoj javnoj scena i to iznova dokazuje.

foto: Instagram/printscreen
foto: Instagram/printscreen

Marijana Mateus voli da bude unikatna, pa shodno tome bira i garderobu koja će jednostavno opisati njenu ličnost, ali i istaći njen stil. Marijana je istinski ljubitelj mode, pa šta god da ona obuče, sigurno nije greška.

 

Modna kreatorka boravi trenutno u Belgiji odakle redovno objavljuje brojne fotografija živopisnih predela, arhitekture, ali i pokazuje svoja originalna modna izdanja koja vam mogu poslužiti kao inspiracija.

Nije čudno što je Marijana tema kada je moda u pitanju, s obzirom na to da je svoj život upravo posvetila tome i ide joj jako dobro.

 

Ona je ovog puta pozirala u klasičnoj i večno popularnoj crnoj kombinaciji koju je uklopila sa braon obućom i torbom. U takvom izdanju nikad ne možete pogrešiti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marijana (@marijanamateus)

Njena savršena odevna kombinacija se sastoji od lepršave haljine sa sitnim štrasom preko koje je Marijana obukla crnu bluzu sa cvetnim ukrasima na krajevima rukava i kaišem napravila optičku varku tako da sve podseća na trendi suknju. Braon kaiš, torba i moderne papuče su osnovno pravilo koje morate ispoštovati, a lepa dizajnerka je upravo to i uradila.

 

Marijana je univerzalnost svog izdanja iskoristila kasnije, pa je od suknje i bluze, dobila neverovatnu haljinu i pokazala koliko dobro možete izgledati ako ste samo malo praktični.

 

 

makonda-tracker