(FOTO)

Zemljani tonovi, kožne čizme i sva lepota jesenjih boja: Kejti Holms u modnom izdanju koje osvaja na prvi pogled

0

Njujorška Nedelja mode je u toku i to je savršena prilika za holivudske zvezde da pokažu sav svoj stil i eleganciju.

foto: John Lamparski / Getty images / Profimedia
foto: John Lamparski / Getty images / Profimedia

Kejti Holms se pojavila na reviji dizajnerke Ule Džonson u pravom jesenjem modnom izdanju od kog zastaje dah.

 

Rana jesen i boje koje nam donosi su uvek pravi raj za oči, a još ako se potrudite i svu tu živopisnost pretvorite u svoj odevni stil, definitivno ćete biti glavna zvezda večeri, gde god da se pojavite.

Kejti je poznata kao kraljica ulične mode, preko dana je uvek viđamo u opuštenim varijantama, udobnost je na vrhu lestvice kada je njen stil u pitanju. Ovog puta, ona nije odustala od svojih pravila, ali je odabrala haljinu kakvu morate imati ove jeseni.

 

U pitanju je midi-dužina neobičnog kroja i u zemljanim tonovima, od kojih najviše preovladava braon boja i sve njene varijacije. Haljina sa potpisom Ule Džonson je blago asimetrična, pa se od struka širi u suknju sa volanima sa prorezom.

 

1 / 2 Foto: Tim Regas / SplashNews.com / Splash / Profimedia

 

Efektna mašna na ramenu je zapečatila jesenju kombinaciju slavne Kejti Holms i još jednom potvrdila da je ona kraljica i ulične mode, ali i udobnosti i lepog odevanja.

 

Crne kožne čizme su savršen par uz ovakvo modno izdanje, a šminka koja se uklapa sa bojama haljine je dala svežinu i dodatnu eleganciju celokupnom doživljaju.

 

 

makonda-tracker