bez greške

Beograđankama će se posebno dopasti! Suknja kojom je Ivana Vuleta podsetila da je PROMOTERKA NAŠE ZEMLJE na svim poljima

1

Srpska kraljica "kraljice sportova" Ivana Vuleta, koju smo upoznali pod njenim devojačkim prezimenom Španović, predstavlja našu zemlju izvanredno u svakoj prilici, i to ne samo na atletskoj stazi već i — modom!

foto: Instagram
foto: Instagram

Atletičarka Ivana Vuleta (31) osvojila je juče zlato na Svetskom dvoranskom prvenstvu u Beogradu, skokom od 7,06 metara.


Ona je još jednom pokazala da spada u najbolje predstavnike Srbije u svetu, a to čini i, uz izuzetne sportske rezultate, svojim ponašanjem, lepotom i odevnim stilom. Slavna sportistkinja je u svakoj prilici fenomenalno odeveno, a jedan od najinteresantnijih komada u njenom garderoberu je suknja koja pokazuje zbog čega je Ivana Vuleta miljenica navijača.

 

Naime, atletičarka je nedavno gostovala u jednoj emisiji kako bi najavila svoje učešće na Svetskom dvoranskom prvenstvu u atletici, a za tu priliku pojavila se u blago plisiranoj midi suknji kraljevske nijanse plave boje, koja je oslikana belo-sivom panoramom Beograda.

 

 

Na njoj vidimo motive Hrama Svetog Save, spomenika Pobedniku, Beograđanke, Narodne skupštine itd.


Ivana je kombinovala neobičan odevni predmet s tamnoplavom košuljom dugih rukava i zatvorenim špicastim i crvenim sandalama s kaišićima oko članka, a tu je i njen najlepši aksesoar — širok osmeh.


Ipak, ovo nije nova suknja u sportistkinjinom garderoberu, jer je istu odevnu kombinaciju nosila u novembru 2017. godine, kada je u Monaku sa srpskom delegacijom čekala odluku o dodeli Svetskog dvoranskog prvenstva 2020.

 

 

Tada je ovom autfitu naša atletičarka dodala crvenu maramu ukrašenu bojama srpske zastave, a kosu podigla u visok rep.

 

makonda-tracker