SLAVI 22. rođendan

Od stidljive tinejdžerke do svetskog MODELA: Uspeh Marije Žeželj nije došao preko noći, a ovo je njena priča (FOTO)

0

Još kao srednjoškolka osvojila je srca pretplatnika na društevnim mrežama, a danas krupnim koracima korača ka ispunjenju svih svojih želja.

foto: Instagram Printscreen
foto: Instagram Printscreen

Harizmatična youtube zvezda, mlada manekenka, idol tinejdžera, neposredna influenserka, sve su ovo sinonimi za Mariju Žeželj koja je uz mnogo truda i odricanja uspela da ispuni svoje snove.

 

Na današnji dan 1999. godine Marija je rođena u Novom Sadu, a u detinjstvu isticala se sramežljivošću, introvretnošću i nenametljivošću, te je kako bi se dodatno oslobodila i stekla prijatelje počela da snima videe za svoj youtube kanal.

 

Ubrzo je osvojila srca tinejdžera i svoje generacije, a njeni vlogovi i interesante priče koje je plasirala na sebi svojstven način dostizali su na hiljade novih pretplatnika i pregleda.

 

Tokom jedne šetnje tržnim centrom modni skaut uočio je mlađanu Mariju, a svojom visinom od 180 cm, vitkom linijom i nežnim crtama lica bila je idealni kandidat za modne piste i manekenstvo. Žeželjevoj se ova ideja veoma dopala, te je postala članica modne agencije "Js-management" proslavljene srpske manekenke Jelene Ivanović koja do danas ima uticaj na njenu karijeru.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by M A R I J A (@marijazezelj)

 

Nakon završenog srednjoškolskog obrazovanja, Marija je na nekoliko meseci otputovala u Njujork kako bi se okušala u svetskom modelingu, a iskustva sa kastinga delila je sa svojom publikom putem društevnih mreža. No, ređala je uspehe i saradnje, te je Amerika sada njen drugi dom.

 

— Njujork je neverovatan grad. Prija mi njegova energija, iako nekada može biti stresan. Upoznala sam mnogo inspirativnih ljudi koji svaki put ulepšaju moj boravak. Koračanje kroz modnu industriju je veliko iskustvo za mene. Uživam u svakom izazovu u gradnji karijere modela. Kada vidite šta se dešava iza kulisa jedne industrije, vidite pravu sliku svoje profesije i dobijete motivaciju da ispunite svoje snove. Imam veliku podršku moje matične agencije Model Scouting Office, što mi veoma znači u suočavanju sa izazovima osvajanja svetske scene. — rekla je za pre dve godne za magazin Grazia.rs.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by M A R I J A (@marijazezelj)

 

Marija je napisala i roman pod nazivom "Moj slatki život", te spada u red najmlađih spisateljica. Putem svoje Instagram platforme svakodnevno prezentuje saradnje sa eminentntim modnim brendovima, a njen rad prati više od 666 hiljada pratilaca.

 

Nedavno je upisala i studije psihologije, a na ovu odluku ponosna je čitava porodica.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by M A R I J A (@marijazezelj)

 

 

 

 

makonda-tracker