inspiracija

Stara 20 godina, zavodljiva i — HIPNOTIŠE: Kraljica Leticija pozajmila suknju od svekrve i POKORILA MODNI SVET

1

Leticija od Španije još jednom je pokazala kako je moguće izgledati očaravajuće bez ijednog uloženog evra.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Supruga španskog kralja Felipea VI prelepa kraljica Leticija poznata je kao žena koja savršeno kombinuje stare komade s novima i traži inspiraciju na neočekivanim mestima, a u poslednje vreme je očito oduševljava stil njene svekrve kraljice Sofije.


Leticija je juče bila glavna gošća na 20. izdanju humanitarnog koncerta koji se tradicionalno održava u organizaciji Udruženja za žrtve terorizma u Nacionalnoj koncertnoj dvorani u Madridu.

 

Ona je uživala u koncertu okružena samim kremom španskog društva i predstavnicima Vlade i političkih stranaka, a za tu priliku je još jednom odabrala odevnu varijantu koja mami uzdahe.


Španska kraljica, koja rado i često eksperimentiše s bojama, sada je ponela odevnu varijantu koja je crna od glave do pete, a još jednom je sve potrebno potražila u kraljevskim garderoberima.

 

1 / 4 Foto: EPA-EFE/Kiko Huesca / POOL


Leticija je ponela svoju staru svilenu bluzu koju potpisuje brend Sandro i u kojoj se pojavila već nekoliko puta proteklih godina. U pitanju je model komotnijih i dugih rukava koji ima efektan V izrez, a uvukla ju je u suknju o kojoj će se tek pričati.

 


Reč je o dugačkoj crnoj suknji sa šlicem koja ima blagi svetlucavi efekat, duboka je i krasi je upečatljiva crna šnala. Ipak, nije to bilo kakva suknja već — odevni predmet koji je njena svekrva kraljica Sofija nosila pre više od dvadeset godina. Ukrašena je šljokicama u obliku dijamanata i savršena za kombinovanje s pripijenim gornjim delom odeće, a potpisuje je modna kuća Purificación Garcia.

 


Ovo nije prvi put da se kraljica Leticija pojavila u komadu koji pripada njenoj svekrvi, budući da je nedavno ponela kombinaciju koju je donja Sofija nosila još 1977. godine tokom službene posete u Nemačkoj.
 

 

makonda-tracker