ONE SU MAST HAVE OVOG PROLEĆA

Stoje svima i idu uz sve: Ove HALJINE skrivaju višak kilograma, a odlično se kombinuju i sa PATIKAMA i sa ŠTIKLAMA

0

Svaki ženski ormar treba da ima bar jednu ovakvu haljinu
 

foto: J. Sharma/Bruja,PacificCoastNews / Pacific coast news / Profimedia
foto: J. Sharma/Bruja,PacificCoastNews / Pacific coast news / Profimedia

Haljine su jedan od omiljenih odevnih komada svake žene. One su lagane, idealne su za posao, šetnju ili odlazak na neku svečanost.

 

Postoje oni modeli koje možete da nosite samo ako imate odličnu liniju, spremni ste da zarad lepote obujete neudobne visoke štikle i tome slično.

 

 

Ipak, postoje i one koje su tu da vam budu najbolje prijateljice u svakoj situraciji, a naročito leti.

 

Sa njima nema greške, svima odlično stoje, a pravo su rešenje i za one dane kad nemate inspiraciju za kreiranje stajlinga. Odlično idu uz visoke potpetice, ali i ravne udobne patike...

 

Slip haljina

 

Haljina na bretele koja prati liniju vašeg tela dodatno će istaći vašu liniju. Trudite se da ne bude preuska, jer će se onda ocrtati nepravilnosti, a vi se nećete dobro osećati u njoj. Idealno je uz nju obujete sandale ili cipele na štiklu, ali i ravne patike mogu da budu pun pogodak.

 

Haljina na preklop

 

Lagana i opuštena haljina na preklop predstavlja odevnu kombinaciju koja je idealna ne samo za šetnju i boravak u prirodi, već i za večernji izlazak ili žurku.

 

Savršeno prikriva višak na stomaku, a sjajan je izbor i za naglašavanje struka. Ovaj model pristaje svim ženama, bez obzira na građu.

 

 

Košulja haljine

 

Od kako su se pojavile košulja haljine su pokupile simpatije velikog broja žena. U ovom modelu ne samo da ćete izgledati sjajno, nego će vam biti i udobno.

 

Gotovo da nema poznatih modnih imena koja u svoje kolekcije nisu uvrstile poneki ovakav model. Po želji, ovu haljinu možete nositi uz patike, bajkerke ili cipele sa štiklom. Uklapa se uz sve.

 

 

Koja od njih je vaš adut za ovo proleće?

 

 

 

makonda-tracker