ona i anđelina džoli dele sličan stil

Torba godine i čizme koje ne smete zaobići ove jeseni: Nina Badrić u ležernom izdanju uz 2 detalja od kojih zastaje dah

0

Nina Badrić je, kao jedna od popularnijih pevačica u regionu, otputovala u Sloveniju na zakazan koncert.

foto: M. M./ATAImages
foto: M. M./ATAImages

Pevačica Nina Badrić radi skoro bez prestanka, a svaki svoj nastup koristi i tako da nam prikaže po jednu novu odevnu kombinaciju. Ovog puta se odlučila za garderobu pre koncerta, pa je objavila niz fotografija na kojima je jedan detalj posebno zapao za oko.

 

Nina objavljuje različite fotografije na Instagramu, pa smo tako uživali u njenim savršnim letnjim izdanjima u kojima nije imala ni najmanju grešku, dok je sad pokazala supermodernu jesenju varijantu, na kojoj se posebno ističu čizme i torba.

Pevačica je pozirala u helankama i svoju sportsku kombinaciju upotpunila modernim crnim čizmama koje su već drugu godinu zaredom svetski hit i maksi modelom torbe Icare modne kuće Saint Laurent, koji je lansiran tek u aprilu ove godine.

Ljubiteljke kožnih torbi su odmah primetile ovaj predimenzionirani model kod Nine, a poznato je da to i najprodavanija torba ove godine, kojoj nije odolela ni Anđelina Džoli. Radi se o savršenoj kreaciji, kao stvorenoj za šopng, sa prepoznatljivim logoom ovog brenda.

 

 

 

makonda-tracker