ona je dosledna sebi

Iako je odabrala savršene štikle, to opet nije dovoljno: Modno izdanje Jelene Đoković o kom svi pričaju (FOTO)

6

Đorđe Đoković, najmlađi brat Novaka Đokovića, priredio je svadbu za pamćenje.

foto: Instagram
foto: Instagram

Đorđe Đoković i Saška Veselinov venčali su se u Beogradu, a luksuzno slavlje su nastavili u Crnoj Gori. Ovo venčanje je privuklo dosta pažnje, kao i sve ostalo što ima veze sa porodicom slavnog Novaka Đokovića.

 

Pažnju je, između ostalog, privukla i Jelena Đoković, koja inače svojim modnim izdanjima izaziva brojne polemike, pa tako mnogi daju sebi za pravo da komentarišu i nešto što ne bi trebalo.

Jelena je uvek pristojna, svedena i neupadljiva, ali baš zbog toga svima bode oči. Novakova supruga je odabrala klasične pantalone bež boje i belu košulju. Kombinacija koja je vrlo sofisticirana i da, pogodna za poslovni sastanak, ali je sasvim odgovarajuća i za neku drugu priliku. Uostalom, najvažnije je kako se osećate u onome što obučete.

 

1 / 7 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Novakova supruga neguje prirodan izgled, dosta polaže na to, pa je i na venčanju bila minimalno našminkana, dok je kosu uvila u lokne. Jelena je celo izdanje upotpunila neobičnim salonkama u boji pantalona i sasvim sigurno izgledala baš onako kako treba i kako je zamislila.

 

Možda da je obukla balsku haljinu sa kristalima, nadogradila kosu i pravila scene na venčanju kojima bi privukla pažnju i postala kratkotrajna zvezda, onda bi, možda, njen izgled naišao samo na dobre komentare ili bi i tada bila neka zamerka, šta vi mislite?

 

makonda-tracker