isprobajte i vi

Ona je kraljica odmerenosti: Ana Ivanović ima pantalone za prelazni period kojim vizuelno izdužujete figuru (FOTO)

2

Ana Ivanović je vrlo aktivna na društvenim mrežama gde svojim moćnim porukama često ohrabruje žene i šalje divnu sliku u svet.

foto: Instagram
foto: Instagram

Nekada naša i svetska najbolja teniserka, Ana Ivanović, uživa u skladnom braku sa Bastijanom Švajnštajgerom i trudi se da poneki porodični momenat podeli sa brojnim fanovima.

 

Lepa teniserka je oduvek bila jedna od najbolje stilizovanih, ali i najlepših žena u svetu sporta, pa je tako i ovog puta. Ana šta god da obuče to bude jedna od glavnih tema, a i odlična ideja za vas ukoliko ne znate kako da izgledate večeras.

Ana je odabrala letnje pantalone neobičnog kroja, odnosno, neobičnog sklada boja tako da sve podseća na optičku iluziju. Njen odabir je crno-beli, s tim što su pantalone bele, dok sa strane prelaze u crnu boju, pa time čine da izgledate još zgodnije nego što stvarno to jeste. 

Uz njih je uklopila kratku bluzu koja podseća na top sa puf rukavima i zanimljivim V izrezom, a kako je Ana uvek svedena i odmerena, ni ovog puta nije bila našminkana. Sve što je potrebno Ani za savršen izgled je njen osmeh.

 

Cela kombinacija je zaokružena modernim papučama koje su u poslednje vreme postale veliki hit i nose se, kako uz šortseve i pantalone, tako i uz haljine, pa čak i u nekim elegantnim izdanjima.

 

 

makonda-tracker