(anketa)

Na drugima KIČ, na njoj – nenadmašna elegancija: Salma Hajek protresla crveni tepih haljinom koju SAMO ONA može da nosi

0

Dok drugi razmišljaju kako je "manje zapravo više", Salma se ne suzdržava previše kada želi da se dotera

foto: Steven Bergman/AFF-USA.COM / PA Images / Profimedia
foto: Steven Bergman/AFF-USA.COM / PA Images / Profimedia

Meksička glumica Salma Hajek žena je koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim, kako kada je reč o talentu, tako i kada govorimo o izgledu.


Njena lepota odavno je dobro poznata i mami uzdahe, ali sa stilom nije uvek tako – Salma neretko koketira s načinom odevanja koji se može okarakterisati kao kič, ali u njenom slučaju modna kritika je uvek blagonaklona jer, jednostavno, ona sve ume da nosi!

 

Upravo je takva toaleta koju je Salma odabrala za gala večeru "Caring for Women", koja je u Njujorku održana u organizaciji Udruženja "Caring" u četvrtak uveče. Ovaj događaj okupio je mnogo poznatih, među kojima i manekenke Karli Klos i Žizel Bundšen i glumicu Džodi-Tarner Smit, ali Salma je, kao i svugde gde se pojavi, bila zvezda večeri!


Proslavljena glumica odabrala je za ovu priliku haljinu koju potpisuje modna kuća Gucci, a reč je o crnoj kreaciji s korsetom i poluprovidnim donjim delom od tila.

 

1 / 4 Foto: ANGELA WEISS / AFP / Profimedia

 

Toaleta je maksi-kroja i ukrašena šljokicama, a preko ramena se pruža raskošna crna boa, od istog materijala od kog je napravljena mala crna tašna koju je Salma ponela. Sve je zaokružila luksuznom ogrlicom neobičnog dizajna i dijamantskim prstenjem, dok je kosu podigla u visoku punđu.


Da bilo koga drugog vidimo u ovom spoju, verovatno bismo pomilili da je u pitanju kič kombinacija, ali kada je reč o Salmi, ne deluje tako...

 

 

 

 

 


 

makonda-tracker