ŠTA VI MISLITE?

Savršena bela haljina s jednim detaljem koji sve KVARI: Da li je Džej Lo napravila veliki modni promašaj? (FOTO)

0

Dženifer Lopez i Ben Aflek su slobodno vreme proveli na festivalu "Malibu Chili Cook-Off" u Malibuu.

foto: bjjteam / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
foto: bjjteam / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Dženifer Lopez i Ben Aflek ne prestaju da privlače pažnju gde god da se pojave, pa su tako bacili u senku i poznati festival.

 

Jedan od najzanimljivijih i najpraćenijih parova Holivuda odabrao je ležernu garderobu, pa je tako Afelk izdominirao u plavoj košulji i bež pantalonama, dok je Džej Lo ponela maksi belu haljinu.

Latino diva je obično nepogrešiva kad je moda u pitanju, ali sada je mnogima za oko zapala obuća uz koju je uklopila svoju maksi-haljinu brenda Forte Forte koja košta nepunih 600 evra.

 

Dženifer Lopez, Ben Aflek
foto: BauerGriffin/INSTARimages.com / INSTAR Images / Profimedia

Džej Lo je haljinu V izreza i širokih rukava kombinovala sa papučama s platoformom koje su nastale u saradnji brendova Adidas i Gucci i mogu se naći po ceni od 620 dolara. Celu kombinaciju je zaokružila Christian Dior personalizovanom torbom koju mnoge poznate ličnosti rado nose u poslednje vreme, a latino diva se u poslednje vreme ne odvaja od nje.

 

1 / 5 Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

 

Ova neočekivana kombinacija je naišla na nekoliko pozitivnih komentara i dosta onih negativnih. Naime, brojne žene su se pitali zašto je Dženifer upropastila belu haljinu sportskim papučama, te smatraju da onakav model ide mnogo bolje uz neku drugu obuću.

 

 

makonda-tracker