nestvarna je

I Holivud bi zanemeo: Jelena Gavrilović u modnom izdanju koje ostavlja bez daha i zbog boje i zbog modela (FOTO)

2

Glumica Jelena Gavrilović je proteklih dana bila aktivna na Instagramu, pa su njeni pratioci uživali u morskim izdanjima ove lepotice.

foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages
foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Jelena Gavrilović pleni lepotom i harizmom, a osim kreativnih fotografija sa plaže i lepih kupaćih kostima, glumica je više puta pokazala da ume da zablista i u elegantnim toaletama.

 

Glumica je već nekoliko puta imala holivudska izdanja o kojima se dugo pisalo, a sad je na koncertu Radio susretanja Beograd, među mnogobrojnim kolegama, nastupala i Jelena kao vokalni solista.

Jelena je objavila fotografiju i pokazala svima kako je izgledala na ovom svečanom događaju, a njena haljina je zaista vredna Holivuda, baš kako smo i navikli od nje.

Glumica je ponela haljinu neobičnog kroja u žutoj boji, tamnije nijanse koja je napred jako kratka, a pozadi se pretvara u dugi šlep koji se vuče i dodaje glamur celom izdanju. Zanimljivi detalji se nalaze i na gornjem delu haljine, jedno rame je golo, dok preko drugog ide veliki rukav sve do podlaktice, pa zajedno izgleda kao princeza iz bajke.

 

Jelena je uvek davala značaj detaljima i nije izostavila nakit, te je stavila efektnu ogrlicu i minđuše, dok je celu kombinaciju zaokružila zlatnim sandalama koje savršeno pristaju uz žutu boju haljine.

 

makonda-tracker