zauvek u modi

Cena je SMEJURIJA, a izgled – MOĆAN! Nataša Bekvalac zna najudobniji način da budete u trendu od danas do aprila 2023.

0

Ležerno street style izdanje po uzoru na najpopularnije trendseterke ne mora da bude skupo i nedostižno!

foto: Instagram
foto: Instagram

Početak pandemije virusa korona vratio nam je omiljeni jesenji i zimski trend – trenerke, a ona već dve godine ne prestaju da budu opsesija influenserki.


Nakon što smo u prvoj polovini 2020. ograničili život na kuću i trudili se da budemo izolovani kako bismo se zaštitili, trenerke su doživele pravi modni "bum", pa je tako pretraga ovog pojma na internetu za kratko vreme porasla čak 200 odsto.

 

Vreme prolazi, a trenerke ostaju u trendu, i dizajneri se utrkuju da predstave svoje varijante omiljenog i najudobnijeg kompleta. Ipak, ako pitate trendseterke, ništa ne može da nadmaši najjednostavniju moguću jednobojnu trenerku sastavljenu od duksa koji se ne zakopčava i udobnog donjeg dela.
Jedna od poznatih dama koje obožavaju monohromatske sportske komplete jeste i naša pevačica Nataša Bekvalac, koja nam je od prošle zime predstavila nekoliko trenerki sličnog dizajna.

 

1 / 3 Foto: Instagram


Isto se nastavlja i u prvim svežijim danima ovog septembra, pa je Nataša na svoju američku turneju krenula u efektnoj i nežnoj trenerci kremaste nijanse bele boje.

 

Nataša Bekvalac
foto: Instagram

Nakon što je sletela u Čikago, ona je skinula gornji deo i vezala ga oko struka, pokazavši da ga je mudro kombinovala s jednostavnom belom majicom kratkih rukava, čime je dovela svoj jednobojni stajling do savršenstva.

 

Nataša Bekvalac
foto: Instagram

Kakvu monohromatsku trenerku izabrati?


Bez obzira na to preferirate li gornji deo na kopčanje ili na navlačenje, modele s kapuljačom i džepovima ili bez njih, pripijen ili komotniji donji deo, monohromatski modeli trenerki su hit koji ne prestaje da "drma" modnu scenu u proteklom periodu. Najpopularniji su oni u neutralnim i zemljanim tonovima, pre svega vrlo svetle nijanse braon boje, ali mogu da budu statement stajlinzi ako se opredelite za neku upečatljivu boju poput crvene ili boje mastila.

 

 

makonda-tracker