ovo samo ona može

Pliš + til = Venecija pod nogama! Tamara Kalinić zablistala na crvenom tepihu u veličanstvenom modnom izdanju (FOTO)

4

Otmenost je bila drugo ime i ovog puta na Filmskom festivalu u Veneciji, a jedna od zvezda večeri je i naša Tamara Kalinić.

foto: Piovanotto Marco/ABACA / Abaca Press / Profimedia
foto: Piovanotto Marco/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Tamara Kalinić je najuticajnija Srpkinja u svetu mode i vrlo često se nalazi na bitnim svetskim događajima, pa je tako i sad prošetala crvenim tepihom u Veneciji na premijeri filmova Monika italijanskog reditelja Andrea Palaora i Argentina 1985 Santjaga Mitra.

 

Poznata influenserka se kreće u društvu lepotica neverovatnog stila, ali ih je svojom pojavom sad doslovno oduvala! Tamara se pojavila u dugoj haljini od ljubičastog pliša sa prorerzima od tila i napravila pravu pometnju.

Ona je nasmejano pozirala fotografima, a zbog dubokog dekoltea, odnosno V izreza, efektna ogrlica joj je savršeno pristajala. Kalinićeva je imala svedenu punđu i zalizanu kosu, što joj definitivno najbolje stoji, a sve je upotpunila blago odmerenim minđušama.

 

1 / 3 Foto: Piovanotto Marco/ABACA / Abaca Press / Profimedia

 

Podsetimo, Tamara već duže vreme uživa u ljubavi sa Italijanom Felipom Testom, koji je ujedno i jedan od najuticajnijih ljudi u svetu mode, a influenserka ne govori o tome nikad javno, čak vrlo retko objavljuje zajedničke fotografije.

 

 

makonda-tracker