modna katastrofa

Kardašijanovi mogu da kupe sve, ali ne i stil: 3 stajlinga zbog kojih se ovih dana svi smeju Kendal Džener (FOTO)

0

Sestre iz klana Kardašijan-Džener često su u centru pažnje zbog svojih odevnih kombinacija, ali ne bi se svi modni stručnjaci složili da su one dobar izbor.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

U gradu koji nikad ne spava Njujorku zvanično je počela Nedelja mode, jer februar je svake godine rezervisan za velike modne događaje.

 

Upravo zato nas i ne čudi da su brojne slavne dame, posebno manekenke, okupirale ulice grada, a među njima je i 22-godišnja manekenka Kendal Džener, koju ćemo videti na pisti svih najvažnijih revija.

 

 

I, iako je uspešna u poslu koji radi, kada je u pitanju lična moda, smeđokosa lepotica neizmerno se trudi da bude drugačija i posebnija od ostalih, ali to često završi modnom katastrofom.

 

Tako je bilo i  8. februara, kada je uz mini suknju i bundu obukla zelene čarape za izlazak s prijateljicama modelima, ali i nekoliko sati ranije kada je crnu, šuškavu trenerku kombinovala sa belim papučama na štiklu.

 

1 / 4 Foto: Profimedia

 

Manekenka je stigla da ode i u šoping za koji je na sebe navukla somot pantalone i braon jaknu koji su izgledali kao radnička uniforma i iako ni to mnoge devojke ne bi stavile na sebe, to je još bilo najbolje što je nosila ovih dana.

 

1 / 3 Foto: Profimedia
makonda-tracker