teška priznanja

BILA SAM USAMLJENA I NISAM BILA SREĆNA: Džulijan Mur stekla je sve nakon 30-e, zahvalna je na SVOJOJ SREĆI I ŽIVOTU! (FOTO)

0

Sve što je u životu stekla, postigla je sama. I sreću je stvorila, a evo i kako!

Džulijan Mur
Džulijan Murfoto: Profimedia

Džulijan Mur ima 58 godina. Do sada je osvojila skoro sve nagrade koje jedan holivudska glumica može da osvoji. Iz uloge u ulogu prelazi bez muke, a do sada nas ni jednom nije izneverila svojim modnim izborom na crvenom tepihu.

 

Međutim, Džulijan nije sve u životu stekla lako. U ranim tridesetim se osećala izgubljeno. Njena karijera je napredovala, ali privatni život je bio u krizi.

 

Bila sam usamljena,"priznaje ona. Ne mislim da sam bila srećna. Nisam imala lični život kakav sam želela. Dvadesete sam provela žudeći za karijerom, a u stvari sam htela porodicu."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Julianne Moore (@juliannemoore) on

Ne znajući šta da radi, Džulijan se okrenula terapiji. "Tada sam shvatila da je moj privatni život važniji od karijere. Ako želite da nađete partnera i udate se, rodite decu, ne smete da čekate - morate da delujete. To vam je isto kao i karijera. Ako hoćete da napredujete u karijeri, morate vredno da radite i da se trudite."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Julianne Moore (@juliannemoore) on

Kada je shvatila ovu činjenicu, Džulijan je govorila da ne veruje u Boga već u dobru psihoterapiju! Kada je na terapiji "otkrila sebe", sve u životu joj je krenulo na bolje. U braku je već 19 godina, a ima i dvoje dece.

 

Nastavak na sledećoj strani.

makonda-tracker