svoja i drugačija

Promenila je način odevanja i šminkanja ali se jedne stvari nije odrekla: Megan Markl u provokativnim pantalona izazvala buru komentara (FOTO)

0

Glumica je prihvaćena u kraljevsku porodicu, koja se godinama pridržava određenih i prilično oštrih pravila.

MEGAN MARKL
MEGAN MARKLfoto: profimedia

Megan Markl postala je vojvotkinja od Saseksa kada je izgovorila sudbonosno "da" princu Hariju sredinom maja. Na taj način, prihvaćena je u kraljevsku porodicu, koja se godinama pridržava određenih i prilično oštrih pravila.

 

Lepotica je tako promenila način odevanja, šminkanja, čak i izražavanja, ali neke "sitnice" ipak ne planira uskoro da promeni, a niko je čak i ne tera.

Za nju izvor blizak porodici kaže da je specifična, veoma suptilna, te da joj i te kako polazi za rukom da i danas izražava razne političke stavove kao što je i pre u životu. Možda nema društvene mreže niti i dalje uživa status zvezde serije "Suits", ali proslavljena glumica nema nameru da se tek tako pridržava pravila koja su došla "zajedno s novom životnom ulogom".

 

foto: Profimedia

Osim što se sa Harijem često drži za ruke, grli i ljubi u javnosti, simpatična vojvotkinja obožava da šeta svoj omiljeni par svilenih pantalona i tako pokazuje zavidnu figuru. Možda je pristala na čarape, ali rukavice i dalje uredno izbegava, i kako se navodi, na vrlo suptilan način je i dalje politički vrlo aktivna.

 

"Ona ima svoj način rada i predstavljanja", izjavio je nekadašnji batler poznate porodice, koji je pred venčanje istakao kako će ona morati da prilagodi hod, govor, ishranu, način držanja šolje za čaj... kraljevskoj porodici.

 

Osim što brzo uči, podjednako brzo postaje i učitelj, očigledno. Poljuljala je čak i "Kejt Midlton efekat", te postala omiljena vojvotkinja za izuzetno kratko vreme, bez obzira na sve "greške".

 

 

makonda-tracker