inspiracija

Svaku ženu za sekund pretvaraju u ZAVODNICU: 3 letnje haljine Marije Karan koje odišu senzualnošću

0

Popularna glumica uvek je na visini modnog zadatka, a proteklih nedelja nas je više puta oduševila

foto: Instagram
foto: Instagram

Srpska glumica Marija Karan odnedavno ponovo živi i radi u Srbiji, na veliku radost njenih brojnih fanova, a periodu za nama letnje dane je pretežno koristila za odmor i opuštanje.


Ona je provela izvesno vreme na Jadranu, a tokom letovanja je pokazala nekoliko trendi letnjih haljina koje vam mogu poslužiti kao modna inspiracija za poslednje dane leta.

 

U više navrata glumica je pozirala u crvenoj slip haljini, vanvremenskoj kreaciji s V-izrezom i tankim bretelama, savršenoj za sve prilike u toplim mesecima. U pitanju je model sirena-kroja i maksi-dužine koji ističe obline i odlično se uklapa i s ravnom obućom i sa štiklama.

 

Marija Karan
foto: Instagram

Tokom odmora u Dubrovniku, Marija je pratiocima na Instagramu pokazala poluprovidnu crnu haljinu koja pada do poda, a krasi je efektan i dubok izrez. Ponela ju je s jednostavnom crno-belom torbicom, a notu elegancije dodala je zahvaljujući visećim minđušama.

 

Marija Karan
foto: Instagram

Zebrasti dezen bio je apsolutni hit proteklih meseci, pa mu ni Marija Karan nije odolela! Glumica je ponela jednostavnu haljinu sa zebra printom, model bez bretela i rukava koji se od kolena postepeno širi, a kombinovala ju je s ravnim papučama modne kuće Hermes.

 

Marija Karan
foto: Instagram

 

 

makonda-tracker