prelepo joj stoji

Vatreno izdanje koje mami poglede: Severina očaravajućom haljinom bacila Italijane u TRANS

1

Poznata je po dobrim odevnim kombinacijama, tako ni ovog puta nije razočarala

foto: Instagram
foto: Instagram

Pevačica Severina Vučković je odlučila da, nakon napornih meseci rada, ode na odmor u Italiju. Ona uživa u lepotama ove zemlje i sa svojim pratiocima na Instagramu deli lepe trenutke. Ne može, a da se ne primeti koliko dobro izgleda velika regionalna zvezda. 

 

Naravno da pratiocima za oko uvek upadnu njene odevne kombinacije. Pevačica je na put ponela niz odevnih varijanti, a među njima je i božanstvena letnja haljina.

Gradić Ostuni, koga zbog specifičnih kuća nazivaju i belim gradom, poslužio je kao savršena pozadina za pravljenje fotografija u haljini dizajnera Kristofera Esbera.

 

Model pod nazivom Triquetra ima tri "cutout" (izrez) detalja na prednjoj strani, koji se kontrolišu uz pomoć dve trake. Haljina je u potpunosti napravljena od svile pa, iako je dugih rukava, prijatna je i udobna za nošenje čak i na visokim temperaturama. Haljina je dostupna u mnogim bojama, a pogledajte koju boju je odabrala pevačica.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Severina je za sebe odabrala model u crvenoj boji, koja joj fantastično pristaje.

Crvena boja simboliše ljubav, strast, energiju, seksualnost i život. Ona je najtemperamentnija boja koja budi najintenzivnija osećanja, ubrzava rad srca i disanje, a stimuliše i mišiće i luči adrenalin. Vizualno je jako dominantna i intenzivna, pa ne čudi podatak kako i pogled na crvenu boju podstiče fizičke reakcije poput ubrzavanja disanja i rasta krvnog pritiska.

 

Pevačica uvek pokazuje da voli da nosi neobične, upečatljive stvari i da to uvek lepo iznese. Ni ovog puta joj to nije bilo teško da učiini.

 

makonda-tracker