nema mira

"Ne uzimaj moju ženu u usta!" Nova drama Britni Spirs – SINOVI NE ŽELE DA JE VIDE, bivši i sadašnji muž ZARATILI

0

Baš kad nam se učini da je pevačica Britni Spirs konačno spokojna i srećna, pojave se novi problemi...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Nekadašnji plesač i bivši suprug pop princeze Britni Spirs Kevin Federlajn retko se oglašava u javnosti, ali svaki put napravi buru.

 

Kako je on sada istakao, Šon Preston (16) i Džejden Džejms (15), sinovi koje on ima sa čuvenom pevačicom odlučili su da prestanu da se viđaju s majkom.


Mnogi su primetili da su sinovi Britni Spirs izostali s njenog romantičnog venčanja koje je nedavno održano, kada je pop zvezda rekla "da" dugogodišnjem dečku Semu Asgariju.

 

Dečaci su rešili da je ne viđaju u ovom trenutku – rekao je Federlajn za Daily Mail. – Prošlo je nekoliko meseci otkad su je poslednji put videli. Odlučili su i da ne idu na venčanje.

 

Britni Spirs
foto: Profimedia

Kevin je istakao i da su njegova deca bila uzrujana nakon što je Britni pre nekoliko meseci na Instagramu napisala da Federlajn nije želeo da se vidi s njom dok je bila u drugom stanju tokom njihovog braka.


– Sve je to teško da se gleda, još teže da se proživljava, od biloo čega mi je teže da gledam moje dečake kako prolaze kroz ovo – rekao je nekadašnji plesač, osvrćući se na medijski cirkus u vezi s ukidanjem starateljstva Britninog oca Džejmija Spirsa i advokatskog tima nad njom. – Bilo je teško. To je najveći izazov u mom životu.

 

Britni Spirs, Kevin Federlajn
foto: Profimedia

Britni Spirs potom se oglasila na Instagramu i poručila da ju je "rastužilo" to što je njen bivši muž odlučio da javno govori o njenom odnosu s decom.


Sve sam im dala – poručila je Britni i dodala: – Kao što znamo, vaspitavanje tinejdžera nikad nikom nije lako.

 

Ona je istakla da nije istina da je sve počelo nakon njenih optužbi na Instagramu već mnogo ranije.


Jedna reč – "uznemirujuće"... Reći ću vam... Majka mi je rekla: "Treba da ih DAŠ njihovom ocu". Delim ovo jer mogu! Prijatan dan, narode – napisala je Britni.

 


Ona je istakla i da traume koje joj je donela slava nisu uticale samo na nju nego i na njenu decu.


Ja sam samo čovek i dala sam sve od sebe... Drugi umetnici su radili mnogo gore stvari kad su njihova deca bila mala – napisala je pevačica.


Ubrzo se oglasio i njen novi suprug Sem Asgari, koji je branio Britni zbog njenih golišavih fotografija na Instagramu.

 

 

On ne krije da mu smetaju kritike na pevačicin račun jer su sve njene objave "uključivale golotinju kakva se može videti u bilo kojoj reklami za sapun". Uz to, Asgari je imao i posebnu poruku za Kevina Federlajna.


Njegova izjava o distanciranju dece nije validna, nije odgovorno reći tako nešto. Momci su pametni i uskoro će imati 18 godina, moći će sami da donose odluke. Možda će na kraju shvatiti i da je najteže zapravo bilo imati oca koji nije radio više od 15 godina – "čačnuo" je Sem Britninog bivšeg.


Ne poznajem ga i nemam ništa protiv njega, osim što je odlučio da kleveta moju ženu – napisao je Sem Asgari između ostalog i završio rečima: – Ne uzimaj moju ženu u usta!

 

 

makonda-tracker