koje se vama dopadaju?

Narandžasta je nova CRNA: 8 modela papuča koje će biti ULTIMATIVNI hit leta 2022. godine

0

Svaka žena treba da poseduje bar jedan od ovih komada. 

foto: Shutterstock/Betul Erbey
foto: Shutterstock/Betul Erbey

Leto je oživelo mnogo novih nijansi koje će preplaviti ne samo ulice, nego i sve najpre evropske, a zatim i svetske plaže. Iz godine u godinu trendovi se menjaju, pa ljubitelji mode ili prate savete trendsetera ili im se opiru. 

 

Ono oko čega se ove sezone možemo složiti jeste to da je ovog leta i ove godine vrlo popularna narandžasta nijansa koja je kako navode mnogi stručnjaci "nova crna". 

 

Narandžasta ne samo da je boja koja skreće poglede ka vama nego je i boja koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Ukoliko ste se već opremili narandžastim komadima odeće, sada je vreme da u svoj cipelarnik uvrstite i narandžaste papuče koje će biti savršene za ovo leto. 

 

Prvo model ste već videli sa diskretnom štiklom, a ostale modele možete nositi ukoliko ne volite visoke potpetice i ukoliko vam treba laganija obuća. 

 

Druga dve modela su japanke, od kojih su jedne dosta opuštenije i više u sportskom stilu, dok druge imaju zanimljive nitne koje im daju svečaniji izgled. 

 

 

Naredni modeli su dosta interesantniji i podsećaju na dizanj standarnih papuča, međutim pravljene su od različitih materijala, jedne podsećaju na pletenicu, druge na zanimljiv naborani materijal, a treće imaju dva kaišića koji su pravi letnji model, da bi četvrte bile savršene gumene papuče koje su odlične za neobavezan i sportski stil. 

 

 

I na kraju dobro poznate zatvorene papuče sa rupicama koje su ponovo špstale planetarni hit, a možete ih kombinovati uz koji god autfit poželite. 

 

 

 

makonda-tracker