elegantno

I boja i kroj su očarali scenu: Glumica Nina Nešković ima haljinu kojom ćete privući SVE poglede sveta

0

Filmski susreti u Nišu svake godine okupe brojna glumačka imena, a program na ovoj manifestaciji vodili su Nina Nešković i Hadži Nenad Maričić.

foto: Radule Perisic/ATAImages
foto: Radule Perisic/ATAImages

Glumica Nina Nešković zablistala je na velikoj sceni i vodila program tradicionalnih Filmskih susreta u Nišu. 

 

Glumac Slavko Štimac dobio je nagradu Udruženja filmskih glumaca Srbije "Pavle Vuisić", koja se dodeljuje za izuzetan doprinos umetnosti glume u domaćem filmu.

Nina je jedan od mladih i talentovanih glumica, ali pored toga, ona se može pohvaliti i istančanim modnim ukusom, što nam je pokazala i ovog puta u Nišu dok je vodila program.

 

Glumica je ponela dugu crvenu toaletu sa V izrezom koja se najviše zbog boje isticala i zračila elegancijom, a s obzirom na to da je imala gola leđa, nemoguće je bilo da ne ostavlja upečatljiv utisak zbog čega su svi gledali u Ninu, a možda malo manje u njenog kolegu.

 

1 / 3 Foto: Radule Perisic/ATAImages

 

Talasasta kosa i diskretan prsten bili su sve što je Nina dodala kako bi ulepšala celokupan doživljaj i to je bilo sasvim dovoljno. Ispod haljine su se nazirale elegantne sandale u neutralnoj boji, a kao i uvek, glumica je bila blago našminkana.

 

Podsetimo, Ninu Nešković smo najpre zapazili u seriji Preživeti Beograd, a potom je imala brojne druge uloge, među njima i Močvara, Kalkanski krugovi i Čudne ljubavi.

 

 

makonda-tracker