jedva čekamo!

Predivna VANILA je samo jedna od njih: 5 neočekivanih boja koje će tokom jeseni preplaviti beogradske ulice

0

Kako biste spremno dočekali jesenju sezonu, za vas smo u nastavku izdvojili top 5 boja koje će obeležiti modnu jesen pred nama.

foto: Maksym93/Shutterstock
foto: Maksym93/Shutterstock

Vrele dane polako ispraćamo, a dolazak prvih obilnih kiša jasno nam stavlja do znanja da je jesen iza ćoška. I mada se mnogi teško mire sa činjenicom da nam uskoro predstoji hladnije vreme, moramo priznati da ipak ima nečeg inspirišućeg pri pomisli na slojevite jesenje kombinacije i tople boje koje ćemo šetati već od septembra.

 

Kako biste spremno dočekali jesenju sezonu, za vas smo u nastavku izdvojili pet boja koje će obeležiti modnu jesen pred nama. Na vama je da odaberete svoju ovogodišnju paletu, a onda i nekoliko komada u tim bojama kojima ćete začiniti svoj jesenji stil i u kojima ćete samouvereno ušetati u kancelariju nakon godišnjeg odmora.

Boja vanile

 

Kako bismo i tokom jeseni produžili osećaj leta na svojoj koži, tu su komadi u neodoljivoj boji mirisne vanile. Ne samo da ova nijansa savršeno dolazi do izražaja na preplanulom tenu, već se i odlično kombinuje sa svim upečatljivijim bojama iz jesenjeg spektra. Pored toga, ova nijansa je savršen izbor za komade klasičnog kroja koji su predmet žudnje ljubitelja minimalizma, pa ako ste među njima, sa ovom nijansom svakako nećete pogrešiti.

Kobaltplava

 

Upečatljiva i vibrantna, ovo je nijansa koja pristaje gotovo svima, bez obzira da li ste plavuša, riđokosa, brineta, osoba svetlije ili tamnije puti… Budući da je ovog leta, apsolutni trend na ulicama svetskih metropola bila oversize neboplava košulja, taj trend uspešno istrajava i tokom jeseni u vidu male modifikacije koja dolazi u kobaltplavoj nijansi. Ova boja odlično će izgledati i na somotskom odelu, pletenom džemperu ili trendi trikotažnim komadima.

Topla čokolada

 

A sada boja koja će posebno oduševiti sve ljubitelje čokolade! Ova zavodljiva topla nijansa savršena je asocijacija na magičnu, ušuškanu jesen, a komadi u njoj izgledaju toliko dobro da ćete dok ih nosite imati osećaj da se bukvalno kupate u čokoladi. To se posebno odnosi na svilene i satenske košulje, duge i slip haljine atraktivnih izreza, te kožne komade koji nikada nisu izgledali toliko dobro.

Barbipink

 

Kako je objavljena vest o snimanju filma o Barbi sa Margo Robi i Rajanom Goslingom u glavnim ulogama, modni svet zaludela je barbiecore manija.

 

Kao što pretpostavljate, fokus je na dobro poznatoj pink nijansi uz koje su odrastale generacije devojčica, a koja sada izgleda jednako dobro na komadima poput šik odela, zvoncastih pantalona, ženstvenih haljina, ali i na torbama i naočarama za sunce. Ko bi joj odoleo?

Crna

 

Iako neki tvrde da crna nije boja, činjenica je da je ona nezamenjiva za sva otmenija večernja, ali, zašto da ne, i mnoga dnevna izdanja. Trend crne od glave do pete sve je prisutniji na ulicama modnih metropola, a kako biste ovu modnu jednačinu uspešno izveli do kraja, važno je da znate da se najbolji efekat postiže kada kombinujete različite materijale i teksture.

 

Tako, recimo, možete iskombinovati mekani čupavi crni džemper i kožnu pencil skirt, satensku košulju sa pantalonama od tvida ili plišanu crnu haljinu sa lakovanim gležnjačama. Otmen i moćan efekat je zagarantovan.

 

Koja od ovih nijansi će krasiti vaš garderober ove jeseni?

 

 

makonda-tracker