(FOTO)

Uvek bez greške: Jelena Rozga zna najbolji način za kombinovanje MALE CRNE HALJINE u kojoj ćete biti zvezda večeri

0

Jelena Rozga pleni svojim izgledom i harizmom gde god da se pojavi.

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Jelena Rozga važi za jednu od najstilizovanijih, ali i omiljenih pevačica u regionu. Lepa Splićanka uvek ima originalna modna izdanja kojima očarava.

 

Rozga je nedavno proslavila 45. rođendan, a na poslednjem nastupu je zablistala u maloj crnoj haljini i pokazala šta je pravi stil i osećaj za modu. Fatalna plavuša je uvek na visini modnog zadatka, a ovog puta je išla na sigurno, mada njena izdanja nikad nemaju grešku.

Ona je izašla na scenu u kratkoj crnoj haljini sa dugim rukavima koju je uklopila sa elegantnim sandalama, dok je kosu vezala u rep i pustila nekoliko šiški sa strane.

 

Jelena uvek ima toalete vredne pomena, a njen sstil važi za jedan sofisticiran i prefinjen, bez vularnosti i svega ostalog što je danas zastupljeno. Malom crnom haljinom nikad ne možete pogrešiti, a uvek ćete biti primećene i neodoljive, baš kao Jelena Rozga

 

1 / 3 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Poznato je da je ona zagovornik prirodne lepote i da na sebi nije radila ništa od hirurških zahvata, a  jednom prilikom je i rekla da je na njoj veštačka samo boja kose.

 

- Jako mi je važna prirodnost, a na meni je samo boja kose veštačka. Sve drugo je moje. Plavuše se jednostavno najbolje zabavljaju. Gde god da dođem, u centru sam pažnje, dobijam najbolje mesto u restoranima. Ne mogu ni da se zamislim kao brineta ili crvenokosa, mislim da bi to svima bio veliki šok - rekla je Jelena svojevremeno.

 

 

makonda-tracker