ko zna - zna

Najlepša sako-haljina koju ste u životu videli! Tamara Kalinić opčinila Instagram damskim izdanjem kakvo se retko viđa

0

Srpska influenserka predstavila je jednostavnu odevnu kombinaciju koja odiše otmenošću

foto: Instagram
foto: Instagram

 

Popularna influenserka Tamara Kalinić jedna je od najuspešnijih žena u ovom poslu, i to na globalnom planu!


Srpska trendseterka s adresom u Parizu putuje svetom, zauzima prvo mesto na najprestižnijim revijama i iz dana u dan oduševljava modne znalce svojim modnim kombinacijama, a broj njenih poštovalaca munjevito raste.


Tamarin stil savršen je spoj klasike s najaktuelnijim trendovima, a takva je i najnovija kreacija koju je influenserka pokazala na Instagramu.

 

Ona je, naime, podelila snimak na kom je vidimo kako uživa na balkonu s pogledom na more u predivnoj mini-haljini s potpisom modne kuće Valentino. U pitanju je Cady Couture toaleta čija cena iznosi 1.900 evra i koja dizajnom podseća na klasičnu sako-haljinu, ali i na – pončo.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)


Zapravo je reč o komadu koji se zakopčava na leđima, napravljen je od svile, a rukavi se završavaju efektnim nojevim perjem. Ovaj detalj je jedan od vanvremenskih motiva na elegantnoj odeći, kakav su holivudske dive poput Džin Harlou uvele u svet mode, a svakoj odevnoj kombinaciji daje dozu otmenosti.

 


Da sve bude još upečatljivije, Tamara Kalinić je odabrala model u jarkoj narandžastoj boji, a kombinovala je neobičnu haljinicu s minijaturnom "birkinkom" boje karamele i sandalama Amine Muadi.

 

 

 

makonda-tracker