POGLEDAJTE

Ceger i gumene sandale zajedno koštaju 2.300 evra: Italijanski autfit Tamare Kalinić koji možete da mrzite (ali nećete)

0

Tamara Kalinić je jedna od najpoznatijih Srpkinja u svetu mode, a o njoj neretko pišu i svetski mediji.

foto: Antonio Ahel/ATA Images
foto: Antonio Ahel/ATA Images

Tamara Kalinić ima upečatljiv modni ukus, pa je često možemo videti i u skupocenim komadima, a o njenom stilu se uvek dosta piše.

 

Lepa blogerka sada uživa na italijanskom ostrvu Kapri odakle nam ponekom fotografijom pokaže kako se provodi, ali i demonstrira svoj prepoznatljivi stil. Ovog puta Tamara je sve iznenadila svojom upečatljivom kombinacijom.

 

Posebni detalji su pletena torba i gumene sandale kakve smo svi nosili kad smo bili mali. Sve ovo zvuči jako obično i jeftino, ali kada vidite potpis koji se nalazi na pletenom cegeru onda ćete shvatiti da je influenserka izdvojila pravo malo bogatstvo za ovakav izgled.

 

Čuvena Prada Raffia pletena torba ima cenu od samo 1.850 dolara, prava sitnica, zar ne? U celoj ovoj kombinaciji popularne gumene sandale kojih se svi sećamo nisu baš te iz našeg detinjstva. Naime, u pitanju su Loewe zelene gumene sandale, čija se cena kreće od 450 dolara.

Ovim je Tamara pokazala da nije uspela da odoli velikim modnim trendovima i priušti sebi ovakve komade koji se mnogima ne sviđaju, ali influenserki lepo stoje iako su mišljenja podeljena.

 

 

makonda-tracker