kao san!

Gde se ona pojavi — ostale su nevidljive! Tamara Kalinić veličanstvenom žutom haljinom izmamila uzdah svima u Kanu

6

Jednostavna, a ipak vrlo elegantna, maštovita i vilinska kreacija u kojoj se pojavila Srpkinja svima je oduzela dah

foto: SGP / ddp USA / Profimedia
foto: SGP / ddp USA / Profimedia

Srpska influenserka Tamara Kalinić bila je prošle godine jedna od najzapaženijih ličnosti na Međunarodnom filmskom festivalu u Kanu, a sada se vratila na čuvenu Kroazetu i spremna je da oduševljava!


Jedna od najpopularnijih devojaka u svetu mode i na Instagramu prisustvovala je sinoć premijeri filma "Trougao tuge", u režiji Rubena Ostlunda. Drutštvo joj je pravio dečko Filipo Testa, inače uspešni biznismen i veliko ime u svetu mode, budući da je menadžer modne kuće Balmain.

 

Tamara je za ovu priliku odabrala haljinu žute boje, model koji kao da je inspirisan vilinskim kreacijam iz filmova. U pitanju je model naizgled jednostavnog kroja, čiji gornji deo ima dublji V-izrez i pojas koji ističe struk, a već ispod njega pada do poda. Čitava haljina prekrivena je lepršavim slojem žutog tila, a ukrašena je sićušnim šljokicama različitih boja koje skreću pogled na dekolte, kao i na tanušne bretele.

 

1 / 9 Foto: Instagram


Influenserka je upotpunila svoj izgled masivnom ogrlicom, narukvicom i alkama juvelirske kuće Pomellato, a odlučila se za wet look i kosu zalizanu unazad.
Tamara je, inače, godinama u vezi s Filipom Testom, iako vrlo retko deli njihove zajedničke fotografije i snimke. Ipak, ne krije da je srećna.


Moj dečko je najneverovatnije ljudsko biće koja sam ikada srela. Ljubazan, pun ljubavi, uvek misli na mene, lojalan, zabavan, pristojan, džentlmen, vredan, biznismen — rekla je influenserka jednom prilikom za Hello.

 

 

makonda-tracker