ŠTA VI MISLITE?

Čuvena kreatorka više NIJE HTELA da ćuti: Amina Muadi se oglasila o navodima da je reper SA NJOM PREVARIO Rijanu

0

Svetsku scenu je zaprepastila vest da je reper Asap Roki prevario trudnu Rijanu.

foto: Image Press / BACKGRID, Profimedia
foto: Image Press / BACKGRID, Profimedia

Nedavno je počelo u stranim medijima da se šuška o tome kako su čuvena pevačica Rijana i reper Asap Roki okončali svoju vezu, a razlog tome je prevara.

 

Luis Pisano, influenser i modni komentator koji na Instagramu ima više od 130 hiljada pratilaca zapalio je društvene mreže nakon što je objavio ovu tvrdnju.

Vest da je reper prevario trudnu pevačicu je glavna u medijima, a priča se da ga je Rijana uhvatila sa Aminom Muadi, poznatom kreatorkom cipela.

 

Sve dodatno komplikuje i to što su Rijana i Amina donedavno bile prijateljice, a sada se pojavila ovakava vest.

 

1 / 12 Foto: Profimedia

 

Par se nije oglašavao povodom ovih navoda, ali poznata kreatorka je imala potrebu da na Instagramu iznese svoje mišljenje povodom situacije u koju je upletena.

 

- Uvek sam mislila da neproverena vest i laž na društvenim mrežama ne zaslužuje bilo kakvo komentarisanje, a i nadala sam se da ova maliciozna namera neće biti uzeta za ozbiljno. Međutim, tokom ova 24 sata uverila sam se da živimo u društvu koje brzo govori o temama bez obzira na činjeničnu osnovu i da granice ne postoje - napisala je Amina.

 

Kreatorka je istakla da je rešila da progovori o ovome jer se radi o nečemu što ne pogađa samo nju već i ljude koje ona voli i za koje ima poštovanja. Za kraj je poželela svima srećne praznike.

 

Ostaje da vidimo šta je prava istina i uverimo se da li je Amina Muadi bila u pravu.

 

 

makonda-tracker