svedeno

Kad baš ne smete da pogrešite — BIRAJTE OVO! Princeza Sofija ima savršen autfit za igranje na sigurno

0

Klasična odevna kombinacija, ali uz detalje koji je izdvajaju!

foto: HENRIK MONTGOMERY / AFP / Profimedia
foto: HENRIK MONTGOMERY / AFP / Profimedia

Švedski princ Karl Filip i njegova supruga princeza Sofija prisustvovali su u Aviči Areni koncertu održanom radi prikupljanja finansijskih sredstava za pomoć Ukrajini.

 

Kraljevski par bio je, kao i obično, vrlo elegantan, a lepa princeza ostala je verna svom svedenom stilu.

 

Ovo je bio vrlo neobičan povod da se Karl Filip i Sofija doteraju: iako je u pitanju koncert i zabavan događaj, sve vreme se nad njima nadvijala senka tragičnih stvari zbog kojih su se uopšte okupili. Zato je princeza imala zadatak da balansira i da odabere stajling koji će biti prikladan.

 

Za ovu priliku Sofija od Švedske odabrala je crno odelo, koje čine strukirani sako i duboke pantalone, ali u pitanju je samo na prvi pogled običan i "već viđen" spoj.


Iako je u pitanju je blejzer naizgled klasičnog dizajna, ovaj odevni predmet zapravo je na preklop i ima samo po jedno dugme s obeju strana tela, dok pantalone krase šire nogavice. Sofija je ponela odelo brenda Rodebjer, odnosno delo švedskog dizajnera koji radi u Njujorku i donosi savremeni šik s kakvim je nemoguće napraviti modnu grešku.

 

1 / 5 Foto: HENRIK MONTGOMERY / AFP / Profimedia


Princeza je uz to odabrala svetlije salonke modne kuće Stinaa.J, kao i braon ručnu torbicu Decadent.


Ipak, da ovo jednostavno i vrlo svedeno izdanje dobije sasvim novu dimenziju Sofija se postarala uz pomoć visećih minđuša, i to vrlo upečatljivog i raznobojnog modela dizajnerke Karoline Svedbom.

 

 

makonda-tracker