veličanstveno!

CRNO-PINK, balski, ali... ne baš kraljevski! Buduća kraljica Švedske OČARALA Evropu neočekivanom kombinacijom

1

Princeza Viktorija, prestolonaslednica trona Švedske, sve je iznenadila izdanjem u kakvom obično ne viđamo žene njenog statusa

foto: Sören Andersson/TT / Shutterstock Editorial / Profimedia
foto: Sören Andersson/TT / Shutterstock Editorial / Profimedia

Princeza Viktorija (44), ćerka švedskog kralja Karla XVI Gustava, jednog dana zauzeće tron Švedske, ali to ne znači da se u modnim okvirima strogo pridržava konzervativnih pravila!


Šarmantna Viktorija često i rade eksperimentiše s modom, a sada se pojavila u vrlo romantičnom i interesantnom izdanju u kakvom je nezamisliva, recimo, engleska kraljica Elizabeta II. Ne samo što je u potpunosti otkrila ruke, što nije omiljeno u britanskoj kraljevskoj porodici, nego je ona nosila bluzu koja naglašava obnaženo rame.

 

Princeza je u Stokholmu pre nekoliko dana prisustvovala proslavi 100 godina od osnivanja Švedske nacionalne unije studenata, a za ovu priliku odabrala je vrlo zanimljiv spoj.

 

 

Ona je ponela duboku maksi suknju koja se širi od kukova u oblik zvona i upečatljive je ružičaste nijanse, a u pitanju je komad jednog pristupačnog brenda iz njene zemlje. Kombinovala ju je sa crnom bluzom modne kuće Vesna W Stockholm, koja otkriva jedno rame, dajući tako notu senzualnosti i seksepila svom izgledu, što nije preterano tipično za stil (budućih) kraljica.

 


Na prvi pogled, njen autfit izgleda kao haljina balskog kroja, a kontrast ostvaren pomoću pink i crne boje definitivno je obezbedio da ona privuče sve poglede.

 

Princeza Viktorija od Švedske
foto: Sören Andersson/TT / Shutterstock Editorial / Profimedia

Princeza Viktorija je uz to ponela viseće minđuše modne kuće Shourouk, u vrlo interesantnoj kombinaciji narandžastih i lila tonova, dok je kosu podigla u nisku punđu. Ispod suknje su se, zahvaljujući kraćem šlicu, povremeno nazirale drečave pink salonke brenda Gianvito Rossi, a u ruci je nosila crnu pismo-tašnu.

 

 

makonda-tracker