iznenađuje kao i uvek

On je prava SENZACIJA: Božo Vrećo na Sarajevo Film Festivalu očarao RASKOŠNOM SUKNJOM, pa poslao lepu poruku

3

Sarajevo Film Festival će imati tu čast da odgleda mnoge premijere i ugosti brojne zvezde.

foto: Z. Milutinovic/ATAImages
foto: Z. Milutinovic/ATAImages

Božo Vrećo je istaknuti umetnik koji je uvek dosledan sebi i svom stilu, a na najvećem regionalnom festivalu biće prikazan dokumentarac Maldita koji govori o umetnikovoj ljubavi prema sevdalinkama.

 

- Premijera "Maldita" dokumentarnog filma na Sarajevo Film Festivalu i vizija slobode, stila, ljubavi, emocija i dualnosti. Budite dosledni sebi jer tek tada je ljubav pobednik - napisao je Božo ispod svoje fotografije.

Kao što smo i navikli od njega, on je uvek originalan toliko da više niko ne zna odakle crpi sve ideje, a njegova pojava je toliko upečatljiva, ali i lična. Niko osim njega ne bi mogao da iznese tako nešto.

 

Vrećo je bio odeven u jark crvenu dugu suknju koju je uklopio sa belim sakoom i košuljom, a ekstravagantni šešir je samo dodao notu elegancije, ali i ekstravagancije, koja je, čini se, urođena ovom poznatom umetniku.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vreco Bozo (@bozovreco)

Svojom objavom je privukao veliki broj pozitivnih komentara, a njegovi obožavatelji pišu kako ne postoji cena za magiju koju Božo Vrećo nosi, kao i da je sve što on radi, doslovno fantastično.

 

makonda-tracker