letnji klasik

Uz bele patike ili uz elegantne sandale – uvek izgleda šik! Nina Badrić u etno mini-haljini za sve prilike

0

Popularna pevačica izvadila je iz garderobera staru letnju haljinicu i ponela je na sasvim novi način!

foto: Instagram
foto: Instagram

Hrvatska pevačica Nina Badrić maksimalno koristi ovo leto! Malo radi, malo uživa, a najradije boravi u Jelsi na Hvaru.


Ovih dana, pop zvezda je ponovo na ostrvu na kom ima luksuznu kuću, a obično bira laganu letnju odeću koja joj omogućava da ostane trendi i da lakše podnosi visoke letnje temperature.

 

Jedan od takvih autfita je Ninina stara mini-haljina, koju je ponela prilikom vožnje bicikla, u kombinaciji s laganim žutim cegerom. U pitanju je kratak model sa širokim rukavima do laktova, koji krasi V-izrez, a vrlo je upečatljiv zahvaljujući šarenim etno motivima na beloj pozadini.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)


Nina Badrić ponela je ovu laganu haljinicu s jednostavnim belim patikama, a zanimljivo je da ju je prošle godine nosila kao komad za večernje prilike! Tada ju je kombinovala s ravnim sandalama kvadratnog oblika koje imaju zlatne kaišiće i boho braon torbicom sa resama.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

 

Ovakvi modeli, naročito slične haljine na preklop, vrlo su zahvalne za kombinovanje i nošenje u više prilika u letnjim mesecima. Posebno je praktično odabrati šareniji model, jer to omogućava poigravanje bojama, pa se lako nose s drečavim torbama i šarenim letnjim nakitom, dok su etno motivi neizostavan deo boho stila.

 

 

 

makonda-tracker