(FOTO)

Sećate li se Marije iz serije Lud, zbunjen, normalan? Tatjana Šojić ima novi imidž i skoro da je neprepoznatljiva

2

Sigurno se sećate duhovite Marije iz serije Lud, zbunjen, normalan i pitate se gde je ona sada...

foto: Youtube/printscreen
foto: Youtube/printscreen

Glumica Tatjana Šojić nas je osvojila ulogom Marije u pomenutoj seriji, a nakon toga nismo imali prilike da je gledamo u nekim projektima, a vratila se na male ekrane ulogom u seriji Drim tim. Svojim poslednjim pojavljivanjem nas je jako prijatno iznenadila.

 

Tatjana se pojavila na Sarajevo Film Festivalu i svojom pojavom oduševila, ali i iznenadila javnost. Šarmantna glumica je prošetala crvenim tepihom u nestvarnoj ledeno sivoj kreaciji. Ona je u svojoj decentnoj i glamuroznoj haljini sa puf rukavima pokazala i novi imidž.

Naime, Tatjana je bila prepoznatljiva po crvenoj kratkoj kosi, a sada ima istu dužinu, ali je pustila svoju prirodnu nijansu sa sedim vlasima da prevlada, te je uz haljinu izgledala savršeno uklopljeno.

Podsetimo, Tatjana Šojić ne daje često intervjue, a iz javnosti se skoro skroz povukla nakon 2009. godine kad joj je muž preminuo. Glumica je bila u braku sa Žanom Maroltom, koji je takođe igrao u humorističkoj seriji Lud, zbunjen, normalan. U jednom davnom intervjuu je otkrila da voli da uživa u prirodi, dok su joj hobiji jahanje i muzika. Tatjana svira gitaru, klavir i saksofon.

 

 

makonda-tracker