zablistala je i eva longorija

Garderoba ne poznaje godine: Slavna Melani Grifit proslavila rođendan, a o njenoj odevnoj kombinaciji priča ceo Holivud

0

Slavna Melani Grifit je pre nekoliko dana proslavila svoj 65. rođendan i tom prilikom poslala jasnu poruku.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Melani Grifit je jedna od ikona stila i neprevaziđenih lepotica Holivuda, a svojim rođendanskim stajlingom je pokazala da moda nema starosne granice i da ona može da obuče šta god poželi.

 

Sve je stalo kada se pojavila čuvena Melani u, neki bi rekli, mladalačkoj garderobi, ali ne i ona. Naime, za nju stvari nemaju godine i ne pripadaju samo jednoj generaciji. Ona može sve da nosi, pa se tako pojavila u kratkoj crnoj haljini, modernim čarapama na tufne i još modernijim i efektnijim čizmama.

 

Zapadni Holivud je prisustvovao pravoj demonstraciji stila, naročito kada se pojavila i Eva Longorija. Poznata glumica je bila u društvu svog supruga, a za rođendan je odabrala letnju lepršavu haljinu koju je upotpunila minđušama i ogrlicom, a u poslednje vreme upravo su ti aksesoari glavni kada je u pitanju Evin izgled.

 

1 / 5 Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

 

Poznato je i da je Melani Grifit velika ljubav Antonija Banderasa iako više odavno nisu u braku.

 

- Melani više nije moja supruga, ali je smatram najboljim prijateljem. Volim je i voleću je do smrti. Ona je moja porodica - govorio je Banderas koji sada uživa u ljubavi sa 20 godina mlađom izabranicom.

 

Melani Grifit je ćerka slavne Tipi Hedren, a majka je sve uspešnijoj glumici Dakoti Džonson.

 

 

makonda-tracker