inspiracija

Prva za dan, druga za noć: Odevne kombinacije Dragane Mićalović kakve svaka žena treba da ponese na more

0

Tokom letnjih dana mini haljinica od prirodnih materijala je pun pogodak kada je dnevna šetnja u pitanju. Ipak, u svežim večerima potrebno je malo više garderobe

foto: Instagram
foto: Instagram

Na svom Instagram profilu mlada glumica Dragana Mićalović ćesto objavljuje fotograije na kojima je možemo videti u modernim, ali tako jednostavnim izdanjima.

 

Njen stil oblačenja dopada se mnogim ženama, pa ne čudi što je ona postala prava modna inspiracija.

 

 

Dragana voli da nosi lagane haljine, a kombinuje ih sa gotovo svim tipovima obuće. Kao i mnogo puta od sad i ovog puta je oduševila fanove laganom letnjom haljinom u kojoj nećete ni osetiti vrućinu. 

 

Kratka lepršava haljinica sa tankim bratelama odličan je izbor za šetnju do plaže i druge dnevne aktivnosti. Ona je toliko lagana da vam čak ni na + 30 neće biti vrućina.

 

 

Ukoliko pak tragate za kombinacijom koja će vam letnje večeri učiniti prijatnim druga kombinacija je kao stvorena za vas. 

 

Lagane krem pantalone, majica sa prugama iste nijanse i udobne mokasine... Ništa više vam nije potrebno kako biste uživali u dugim šetanjama pored mora ili muzici u nekom od prelepih restorana.

 

 

Ukoliko se pakujete za more ili odlazak na neku drugu letnju destinaciju ove odevene kombinacije Dragane Mićalović mogu da vam posluže kao inspiracija. S njima sigurno nećete pogrešiti. 

 

Ukoliko ste propustili da vidite Draganu i u drugim izdanjima to možete učiniti u galeriji koja sledi. 

 

1 / 13 Foto: Instagram

 

 

 

makonda-tracker