PRONAĐITE INSPIRACIJU

Čipkasto, trendi, a tako PRAKTIČNO: 3 MORSKE KOMBINACIJE Dragane Mićalović bez kojih leto ne može da prođe

1


Jednostavne odevne kombinacije koje svaka žena može da ponese zaštitni su znak naše poznate glumice

foto: Instagram
foto: Instagram

I ovog leta Dragana Mićalović se ne libi da sa svojim pratiocima podeli fotografije koje mnogim ženama mogu da posluže kao odlična inspiracija.

 

Naime, ona voli da nosi komotne i praktične odevne kombinacije, a upravo takve su nam ovog leta i potrebne.

 

 

Ukoliko volite sveden stil bez mnogo detalja, haljinice i komplete u kojima ćete se osećati prijatno, čak toliko kao da nemate ništa na sebi evo tri predloga koja lako možete i vi da ponesete.

 

Dragana uživa na crnogorskom primorju i trudi se da okom kamere zabeleži što više lepih kadrova, koji će joj ostati uspomena za neke od predstojećih godina.

 

 

Neke od fotografija podelila je sa pratiocima na Instagramu. Na jednoj od njih Dragana je u dvodelnom kompletu, topu i prelepoj dugoj haljini animal printa. Lagani materijal je idealan za tople letnje dane, jer propušta vazduh pa vam u njemu neće biti vruće.

 

Na drugoj fotografiji Dragana nosi prelepu končanu rupičastu haljinu sa resama, koja je apsolutni hit ovog leta.

 

Na trećoj Dragana ima samo malu crnu haljinu, koja je idealan izbor za večernji izlazak i noćni provod.

 

 

Ukoliko volite opušten stil, jednu malu crnu haljinu i vi treba da imate u svom ormaru. Ako je od laganog lepršavog materijala ona će biti pun pogodak za tople letnje večeri.

 

Pogledajte njene fotografije i procenite koja od njih vam se najviše dopada, a evo i u kakvim sve izdanjima smo Draganu imali prilike da vidimo.

 

 

makonda-tracker