KAO IZVAJANO TELO

Ujutru obavezno DETOKS NAPITAK: Dragana Mićalović ima IDEALNU LINIJU zahvaljujući ovom NAČINU ISHRANE

0

Kako bi održala vitku liniju naša mlada glumica vodi računa čime se hrani, a od velike pomoći su joj i saveti nutricioniste

foto: Antonio Ahel/ATA Images
foto: Antonio Ahel/ATA Images

Naša popularna glumica, Dragana Mićalović važi za jednu od najlepših i najzgodnijih glumica.

 

Ona je u više navrata govorila o tome kako održava vitku liniju, a svaki put kad objavi fotografije u kupaćem ili bikiniju svi se oduševe njenim izgledom.

 

 

Ono na čemu joj mnogi zavide jeste njena prirodna lepota, što je i slučaj sa njenom sestrom, takođe lepoticom, Slobodom Mićalović.

 

Jednom prilikom Dragana je otkrila šta je tajna njene lepote i vitkog izgleda.

 

Svakog jutra praktikujem različite detoks napitke. Nekada je to mlaka voda sa isceđenim limunom, sok od aronije bez šećera, čaj od koprive, zeleni čaj i vrlo često pijem ceđeni celer - objasnila je Dragana.

 

Dragana Mićalović
foto: G.G./ATAImages

 

Na često pitanje o tome kako održava vitku liniju Dragana je odgovorila:

 

Već dve godine sam svoje telo i zdravlje poverila nutricionistkinji Ani Petrović, te se i hranim prema njenim savetima i pripremam hranu po njenoj recepturi - otkrila je glumica.

 

 

Osim ishrane Dragana vodi računa i o izboru kozmetike trudeći se da sve što nanosi na lice i telo bude organiskog porekla i od prirodnih sastojaka.

 

- Zbog posla, kosa je vrlo često izložena raznim preparatima koji je uništavaju. Kad god sam kod kuće stavljam razne maske na bazi kokosovog ulja i pravim šampon od koprive, ricinusovog ulja, pantenol rastvor, ad kapi, kapi od koprive. To dosta ojača moju kosu.

 

 

Dragana je nedavno na svom Instagram profilu objavila i fotografiju sa mora koja je mnoge oduševila.

 

Osim toga što vodi računa o ishrani Dragana se bavi i fizičkom aktivnosću, koja joj pomaže da održi idealnu telesnu masu, ali i da ojača muskulaturu, koja joj je često potrebna i tokom bavljenja glumom.

 

Dakle, spoj izbalasirane ishrane, zdrava hrana i vežbanje ključ su savršenog izgleda ove naše mlade glumice.

 

 

 

 

 

makonda-tracker