da li ste primetili?

U svim bojama leta: Aksesoar Ane Ivanović koji je NEZAOBILAZNI deo svakog njenog autfita i večni trend

1

Naša proslavljena teniserka Ana Ivanović važi za jednu od najstilizovanijih Srpkinja.

foto: Nils Jorgensen / Shutterstock Editorial / Profimedia
foto: Nils Jorgensen / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ana Ivanović privlači pažnju svojim pažljivo odabranim modnim kombinacijama i uvek je nepogrešiva. Još dok se aktivno bavila tenisom, često je bila glavna tema medija kada se pojavi na nekom crvenom tepihu.

 

Nekadašnja teniserka je dosta aktivna na Instagramu i objavljuje različite fotografije, od onih kako trenira, preko porodičnih trenutaka, ali uvek rado podeli svaki stajling sa pratiocima.

Ana je odličan poznavalac mode, pa ne čudi što mnogima služi kao primer, ipak, jedan detalj preovladava u skoro svakoj njenoj kombinaciji i zaista je prelep.

Ako malo bolje prelistate profil lepe teniserke, videćete da male torbe poznatog brenda Jacquemus čine skoro svaki Anin autfit. Ona ih ima u raznim bojama i pored što su elegantne, one su i atraktivne, ali i skupe, jedan ovakav model košta oko 55.000 dinara.

Ivanovićeva ima narandžastu, plavu, zelenu, pink, a nekad nismo ni svesni koliko mali detalj čini da izgledamo zanosno i prelepo. U nastavku pogledajte svaku Aninu odevnu kombinaciju i zamislite je bez te male torbe, pa sami procenite kako je lepše.

 

makonda-tracker