supermodeli

Damijanov stajling bi nosile mnoge žene: Članovi grupe Moneskin u Vogu, a Ana Vintur je LUDA ZA NJIMA

0

Uprkos zauzetom rasporedu, članovi italijanske rok grupe Moneskin imali su vremena da "skoknu" do redakcije "modne biblije".

foto: Instagram
foto: Instagram

Groznica Moneskin je nezaustavljiva!


Godinu dana nakon što su članovi italijanske glam rok grupe Moneskin pobedili na Evroviziji s pesmom Zitti e Buoni, njihova popularnost ne jenjava.


Bend nastavlja da nastupa širom sveta, a s vremena na vreme "skoknu" do Amerike, gde su nedavno održali veliku turneju. Na jednom od njihovih dupke punih koncerata, predstavnici medija primetili su i glumicu Anđelinu Džoli, koja je sa ćerkom Šajlo đuskala i bacala pogled na binu kao zaljubljena tinejdžerka, a ona očito nije jedina koja je oduševljena članovima ovog benda.

Naime, urednica magazina "Vog" Ana Vintur nedavno se fotografisala s Damijanom Davidom, Viktorijom de Anđelis, Itanom Torčiom i Tomasom Rađijem. Zvanična stranica ovog magazina na Instagramu podelila je ovaj portret povodom vesti da je Moneskin nominovan za MTV VMA nagrade za najbolje nove izvođače i za alternativnu muziku.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vogue (@voguemagazine)


Kako stojiu u opisu fotografije, članovi benda imaju mnogo posla, "ali uvek ima vremena da se svrati u prostorije magazina 'Vog'".


Možda da provežbaju svoj supermodelski hod? — piše u šaljivoj objavi na Instagramu.

 

Svi članovi grupe bili su, kao i obično, savršeno stilizovani i uklopili su stajlinge, a posebno su se izdvojili Tomas Rađi i frontmen Damijano David, koji su odabrali blago svetlucave pantalone i raskopčane košulje. Ipak, glavna zvezda ponovo je Damijano, koji se opredelio za crveno-belukošulju s roze detaljima i duboke i efektne crvene pantalone koje lako možemo da zamislimo na, recimo, Irini Šajk ili Beli Hadid.

 

 

makonda-tracker