"On je tako savren, da li je ovo moguće?"

DOVOLJNA MU JE JEDNA REČENICA: Ako vam se dopadao Italijan s Evrovizije, od danas ćete ga OBOŽAVATI (VIDEO)

2

Baš kad pomislimo da oduševljenje Damijanom Davidom ne može da bude veće, on ponovo uspe da stekne hiljade i hiljade obožavateljki

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Ovogodišnju Evroviziju nesumnjivo je obeležio frontmen benda Måneskin, koji je odneo pobedu na takmičenju! Mladi Damijano David glavna je tema evropskih medija i društvenih mreža, broj njegovih fanova i pratilaca raste iz sekunda u sekund, a svaka njegova objava na Instagramu privlači mnogo pažnje, pa čak i ako Damijano samo mazi psa.

 


Sada se, međutim, pojavio kratak snimak nastao za vreme Evrovizije, ali to što je reč o nešto starijem snimku ne umanjuje oduševljenje obožavateljki.
U delu intervjua koji je grupa dala i u kojem se basistkinja Viktorija de Anđelis osvrće na to kako je biti jedina žena u rok bendu, ova mlada Italijanka kaže:


Svi su vrlo otvorenog uma, kao i ljudi s kojima radimo. Ali oni — rekla je Viktorija pokazavši na svoje prijatelje i kolege iz benda — oni me uvek štite, kao nekad kad...


Damijano ju je prekinuo i naglasio:


Ali njoj nije neophodna naša zaštita, zapravo.


Da, ali oni su divni prema meni, ako je neko nepristojan i slično, oni mi pomažu i podržavaju me da se ne bih osetila drugačije — istakla je Viktorija.

 


Jedna Damijanova rečenica bila je dovoljna da se devojke na društvenim mrežama oduševe jer je pevač želeo da ukaže na snagu žena i svoje prijateljice.


"Kad sam videla ovo prvi put, toliko sam želela da zagrlim Damijana jer je bukvalno indirektno rekao girl power, volim ga", napisala je jedna tviterašica. Druga je dodala: "On je tako savren, da li je ovo moguće?", dok je treća je poručila: "Muškarci, papir i olovka, da zapisujete kako se ponaša pravo muško kad stane u odbranu iste sekunde da njoj ne treba njihova zaštita jer on vidi ljudsko biće jednako njima ne jedinu ženu u bendu. E, zato ga sve žene i queer muškarci žele — jer on nema T od toksične muškosti u sebi".

 

1 / 7 Foto: Profimedia

 


 

makonda-tracker